Creare Magazine Online Shopify. Web Design, Development & Consultanță

De aceea, noi ne putem ocupa de întreaga configurare și lansare a noului dvs. magazin online shopify, luându-vă o mulțime de griji de pe umeri și oferindu-vă cea mai bună si intuitivă rețetă pentru succesul comerțului electronic!

Lansarea unui nou magazin online poate fi destul de stresantă.

HAI SĂ DISCUTĂM PROIECTUL TĂU

Ce oferă pachetul nostru Shopify

Design & Aspect

Consultarea temei și recomandări

Discutăm cerințele dvs. și discutăm ideile de design pentru a alege tema perfectă pe care să o folosiți ca punct de plecare.

Homepage design

Vom configura funcții precum slidere, colecții recomandate, fluxuri Instagram, produse recomandate, reviewuri și multe altele.

Branding

Vom personalizăm tema cu culorile și fonturile specifice branding-ului dvs. Dacă nu le aveți, noi le putem alege. Singurul lucru pe care nu-l putem oferi este logoul dvs.

Pagini statice specifice

Creăm pagini precum Despre noi, Contact cu formular de contact, Politica de confidențialitate, Termeni și condiții, Întrebări frecvente de tip drop-down și alte pagini.

Header și footer

Vom configura meniul de navigare al magazinului, bara de căutare, meniuri adiționale și promoții suplimentare în header și în footerul magazinului dvs.

Design și codificare personalizate

Putem să începem cu o tema implicită Marketos, dar dacă aveți nevoie de câteva personalizari in anumite pagini, pentru un impact mai puternic asupra cumpărătorului, putem face asta.

Setarea platformei de eCommerce Shopify

Încărcarea de produse

Vă încărcăm toate produsele, configurăm variante precum mărimile și culorile, comprimăm imaginile și ne asigurăm că paginile de produs sunt compatibile cu SEO.

Configurarea colecțiilor

Vă com configura categoriile (colecțiile în Shopify) într-un mod logic, ușor de organizat și de navigat.

Crearea unui filtru pentru colecții

Dacă aveți multe produse, vom configura filtre pe paginile colecțiilor active, astfel încât clienții să poată găsi produsul potrivit.

Vânzări Multi-channel

Oferim integrări care te vor ajuta să vinzi pe emag.ro, ocazii.ro, cel.ro, compari.ro fără probleme.

Asistență pentru expediere și contabilitate

Vă vom ajută să integrați aplicații pentru crearea, cu doar cateva click-uri, a AWB-urilor și facturilor.

SEO pentru produse

Știm cum să facem ca paginile dvs. de produse să iasă în evidență în rezultatele căutării Google cu funcții precum evaluarea prin stele.

Configurare SEO & Setări Marketing

Design si Dezvoltare pentru SEO

Ținem cont de SEO în tot ceea ce facem. Viteza este un factor important pentru Google și pentru noi. În general, ne asigurăm că codul dvs. corespunde standardelor Google.

SEO & Programe de Analiză

Instalăm și ne asigurăm că Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager și Facebook tracking funcționează corect.

Integrare Newsletter

Ne conectăm la instrumente de marketing prin e-mail, astfel încât e-mailurile clienților dvs. să fie capturate automat. De asemenea te ajutăm să configurezi flowurile de emailuri automate (coș abandonat, status comenzi, cerere reviews, etc.).

Migrarea site-ului care respectă SEO

Dacă vă mutați de la o altă platformă, cum ar fi WordPress, Magento, Prestashop, vă ajutăm să reduceți orice pierdere de “SEO juice” în timpul tranziției.

Facebook & Instagram

Vă ajutăm să vă configurați magazinul de pe Facebook și să vă conectați la Instagram, astfel încât să puteți crea postări cu “tap to shop”.

Facebook & Google Ads

Dacă sunteți interesat să folosiți publicitatea plătită, vă putem sfătui cu privire la cea mai bună strategie sau vă putem oferi asistență permanentă. Administrăm bugete de paid de peste 250.000 Euro pe lună.

Lansare!

Lansare ghidată

Când magazinul va fi pregătit și gata de lansat, vom fi pregătiți pentru orice schimbări urgente de ultim moment.

Training

Vă vom învăța să utilizați platforma Shopify prin conferință video și cu demo-uri deja pregătite. Deci, veți putea face modificări în magazinul dvs. pe cont propriu.

Modificari adiționale

Oferim suport 30 de zile de la lansare pentru orice modificări adiționale în baza înțelegerii inițiale. Dacă după această perioadă aveți nevoie modificări adiționale, suntem disponibili la tarife ce vor fi comunicate în funcție de volumul de lucru.

Sărbătorim succesul dvs.!

Echipa Marketos va deschide o sticlă de șampanie și toastăm pentru creșterea și prosperitatea companiei dumneavoastră!

Configurația noastră vs. a realiza magazinul singur

Avem ani de experiență și cunoaștem toate lucrurile bune și rele.

Lucrăm cu Shopify din 2015, când era relativ necunoscut. Am văzut platform crescând și dezvoltându-se și o cunoaștem ca pe propriul computer. În tot acest timp, am ajutat clienții cu diferite tipuri de afaceri online, astfel încât să putem prevedea problemele pe care le-ați putea întâlni.

Vă vom economisi sute de ore pe termen lung.

În calitate de proprietar de magazin online pe Shopify, știm ce griji aveți zi de zi; crearea sau aprovizionarea de produse, transportul, descrierile și fotografiile produselor. Dacă vă prețuiți timpul, concentrați-vă asupra afacerii și lăsați-ne pe noi să avem grijă de lucrurile tehnice.

Prețuri

Ne putem adapta la bugetul dumneavoastră. Mai jos vă puteți face o idee aproximativă a costului proiectelor dumneavoastră. Vă rugăm să țineți cont de faptul că acestea nu sunt pachete fixe, fiecare proiect este diferit și veți primi o ofertă exactă doar pentru dumneavoastră.

Magazin Simplu

buget aproximativ

2000 EUR

Vă configurăm în mod profesionist tema Shopify achiziționată, încărcăm conținutul și produsele, le organizăm, configurăm filtrele, colecțiile și navigația.

Dacă nu aveți timp sau încredere tehnică pentru a vă configura propriul magazin, aceasta poate fi soluția perfectă de început rapid pentru dvs. Începeți să funcționați în doar 2-3 săptămâni.

Magazin Standard

buget între

2k-5k EUR

Acesta este cel mai frecvent interval de preț. Folosim o temă Shopify ca punct de plecare, dar modificăm designul și codul pentru a se potrivi mai bine cerințelor dumneavoastră.

De obicei, sunt incluse în jur de 10 până la 20 de ore de muncă de codare personalizată.

Această gamă de prețuri include, de asemenea, un ajutor mult mai aprofundat cu instrumente de marketing și analiză, SEO sau caracteristici personalizate.

Proiectul durează de obicei în jur de 5 săptămâni. Site-ul dvs. este de obicei gata de lansare în 3-4 săptămâni, cu încă 2 săptămâni de muncă post-lansare.

Magazin Complex

înepând de la

5000 EUR

Principala diferență în această gamă de prețuri va fi cantitatea de design și dezvoltare personalizată.

  • Ai nevoie de un design unic
  • Sunt necesare multe ore de programare și design
  • Cerințe speciale pentru un produs neobișnuit, de exemplu, produse personalizabile sau planuri de abonament.
  • Magazine multilingve cu SEO multilingv sau multiregional
  • Instruire post-lansare extinsă și asistență de marketing

Servicii Post-Lansare

Training Post-lansare

Fiecare dintre configurațiile noastre se termină cu un training video de 1 oră. Împărtășim ecranul nostru cu dvs. și vă învățăm cum să efectuați modificările uzuale.

Lucrări ad-hoc sau în curs de desfășurare

Suntem disponibili la tarife orare sau lunare, dacă doriți să vă ajutăm în permanență să vă gestionați site-ul magazinul online sau aveți nevoie de promovare online permanentă.

Povestește-ne despre proiectul tău

Nu fiți timid, spuneți-ne câte ceva despre dumneavoastră și despre proiectul dumneavoastră. Suntem aici pentru a vă ajuta cu provocările de design și dezvoltare. Folosiți formularul de mai jos sau trimiteți-ne un e-mail la contact@marketos.ro.

Cunoașterea cheltuielilor de publicitate actuale aproximative ne va ajuta să ne pregătim pentru auditul nostru și pentru apelul telefonic.