Servicii Creare Site Web Profesional. Web Design, Development & Consultanță

Am petrecut ultimii ani oferind servicii de design, dezvoltare, creștere și soluții digitale inovatoare care ridică clienții noștri în prim-planul industriilor lor. Contactează-ne astăzi și vei putea avea în curând un magazin online sau un site de prezentare care arată și funcționează așa cum ți-ai dorit.

creare magazin online shopify
SERVICII

Ce vei putea primi

/01

Lansăm Site-ul

Construim magazine online Shopify sau site-uri de prezentare care convertesc. Fiind una dintre agențiile care fac parte din programul „Shopify Partner”, ne concentrăm pe proiectarea de magazine care funcționează ca un ceas elvețian. De asemenea, construim având în vedere scalabilitatea. Ne concentrăm pe crearea și optimizarea site-urilor web pentru a ajuta proprietarii să-și crească vânzările și profiturile cu ajutorul unor magazine online profesionale pe Shopify sau a unor site-uri de prezentare de excepție pe platforma WordPress .

/02

Creștem Vânzările pe Site

De la consultanță strategică de marketing digital și raportare de analiză inteligentă, până la programe de optimizare a ratei de conversie, echipa noastră este echipată cu experiență pentru a vă ridica brandul la un alt nivel și va îmbunătăți cele mai importante cifre ale magazinului de ecommerce sau a site-ului de prezentare.

Lansarea unui magazin Shopify sau site prezentare în câțiva pasi simpli

AUDIT

PLANIFICARE

CONSTRUIRE

TESTARE ȘI LANSARE

Ce oferă pachetul nostru Shopify & Worpress

Design & aspect

Alegerea temei și recomandări

Discutăm cerințele și ideile tale pentru a alege designul perfect pe care o să-l folosim ca punct de plecare.

Branding

Vom personaliza tema cu culorile și fonturile specifice branding-ului. Dacă nu le ai, noi le vom putea recomanda.

Design pagină principală

Vom discuta funcții precum slidere, colecții recomandate, fluxuri sociale, produse recomandate și multe altele.

Pagini statice specifice

Vom crea pagini precum Despre noi, Contact, pagini legale, Întrebări frecvente de tip drop-down și alte pagini.

Header și footer

Vom configura meniul de navigare al magazinului, bara de căutare, meniuri adiționale și promoții suplimentare în header și în footerul magazinului.

Design și secțiuni personalizate

Putem să începem cu o tema implicită Marketos, dar dacă va fi nevoie de personalizari pe anumite pagini, pentru un impact mai puternic asupra cumpărătorului, putem face asta.

pachet creare site web profesional
dashbord site web

Setarea platformei Shopify sau Worpress

Încărcarea de produse

Vom încărca produse cu variante precum mărime și culoare și ne asigurăm că paginile de produs sunt optimizate SEO.

Configurarea colecțiilor

Vom configura categoriile (colecțiile în Shopify) într-un mod logic, ușor de organizat și de navigat, colecții ce vor fi afișate în meniul din Header.

Crearea unui filtru pentru colecții

Dacă ai multe produse, vom configura filtre pe paginile colecțiilor active, astfel încât clienții să poată găsi produsul potrivit.

Vânzări Multi-channel

Oferim soluții de integrare care te vor ajuta să vinzi pe marketplace-uri ca eMAG, Okazii.ro, CEL, VIVRE, fără probleme.

Asistență pentru expediere și contabilitate

Te vom ajuta să integrezi aplicații pentru crearea, cu doar cateva click-uri, a AWB-urilor și a facturilor.

SEO pentru produse

Știm cum să facem ca paginile tale de produs să iasă în evidență în rezultatele căutărilor Google cu funcții precum evaluarea prin stele.

Configurare SEO & Setări Marketing Site Web

Design si Dezvoltare pentru SEO

Ținem cont de SEO în tot ceea ce facem. Viteza este un factor important pentru Google și ne asigurăm că magazinul corespunde standardelor Google.

SEO & Programe de Analiză

Instalăm și ne asigurăm că Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager și Facebook tracking funcționează corect.

Integrare Newsletter

Conectăm instrumente de marketing prin e-mail, astfel încât e-mailurile clienților dvs. să fie capturate automat. De asemenea, vom configura flow-urile de email automate (coș abandonat, status comenzi, cerere reviews, etc.).

Migrarea site-ului care respectă SEO

Dacă te muți de pe o altă platformă, cum ar fi WordPress, Magento, Prestashop, te ajutăm să reduci cât mai mult posibil pierderile de „SEO rank” în timpul tranziției.

Facebook & Instagram

Vom configura magazinul de pe Facebook, și implicit, îl vom conecta la Instagram, astfel încât să poți crea postări cu „tap to shop”.

Facebook & Google Ads

Dacă ești interesat să folosești publicitatea plătită, te putem sfătui cu privire la cea mai bună strategie sau îți putem oferi asistență permanentă.

configurare site shopify
lansare site Shopify

Lansare Site Web!

Lansare ghidată

Când magazinul va fi gata de lansare, vom fi pregătiți pentru orice schimbări urgente de ultim moment.

Training

Vă vom putea oferi consultanță video și demo-uri deja pregătite pentru a te obișnui cât mai repede cu platforma.

Modificari adiționale

Oferim suport 30 de zile de la lansare pentru orice modificări adiționale. Dacă după această perioadă aveți nevoie modificări adiționale, suntem disponibili la tarife ce vor fi comunicate în funcție de volumul de lucru.

Sărbătorim succesul alături de tine!

Echipa Marketos va deschide o sticlă de șampanie și vom toasta pentru creșterea și prosperitatea companiei tale!

Câteva din proiecte

De ce lucrăm cu Shopify și Worpress

Platforma de e-commerce Shopify este una din cele mai ușor de gestionat platforme disponibile în ziua de astăzi. Aceasta oferă o gamă largă de funcții și aplicații care răspund nevoilor fiecărei afaceri și ofera o experiență extraordinară pentru clienți.

Pentru site-urile de prezentare, platforma de Worpress este din punctul nostru de vedere ideală atunci când vine vorba de site de prezentare, în special datorită ușurinței de realizare, a costurilor reduse de întreținere și a posibilităților rapide de optimizare pentru SEO.

Management inventar site Shopify

Managementul inventarului

Gestionarea inventarului este incredibil de critică pentru majoritatea afacerilor de ecommerce și adesea un coșmar pentru a fi optimizat cât mai eficient posibil. Shopify oferă o funcție convenabilă și precisă de gestionare a inventarului, care vă economisește timp și vă ajută să vă concentrați asupra altor priorități. Cu Shopify puteți urmări inventarul în timp real într-un dashboard foarte intuitiv și ușor de utilizat care permite o actualizare sau modificare extrem de rapidă.

Organizarea & optimizarea produselor

De cele mai multe ori există posibilitatea ca produsele să aibă variații de culoare și dimensiune. Cu ajutorul Shopify, magazinele pot oferi cumpărătorilor posibilitatea de personalizare a produselor foarte ușor de utilizat. De asemenea, funcția de sortare inteligentă oferă vânzătorului posibilitatea de a afișa produsele în funcție de furnizor, preț și stoc la nivel de colecție.

optimizare produse site web
Proces checkout creare site Shopify

Proces de checkout optimizat

Fiecare magazin Shopify are un proces de checkout fără întreruperi, care este complet integrat și disponibil în peste 50 de limbi. Oferă servicii de plată securizate cu peste 70 de procesatoare de plăți din care poți să alegi, facilitând astfel simplitatea de finalizare a comenzii oriunde te-ai afla în lume.

Analytics

Optimizează magazinul pentru afișarea în motoarele de căutare cunoscând comportamentul clienților. Shopify oferă o integrare ușoară a magazinului cu diverse platforme de analiză, inclusiv Google Analytics. De asemenea, oferă un dashboard personalizat cu comenzi ușor de vizualizat, secțiune de comparare a vânzărilor, împreună cu opțiunea de export a rapoartelor.

Automatizare emailuri site Shopify

Automatizare emailuri

O altă caracteristică distinctă a Shopify este integrarea cu majoritatea platformelor de email care permite trimiterea automată și autentificată a emailurilor către clienți. Acestea vor oferi posibilitatea de a rămâne în contact cu clienții prin campanii de marketing, trimiterea de e-mailuri referitoare la comandă și coșuri de cumpărături abandonate.

Optimizată pentru SEO

Vizibilitatea magazinului pe motoarele de căutare este esențială pentru succesul în ecommerce. Funcțiile platformei Shopify combinate cu diverse plugin-uri vă pot ajuta să vă creșteți traficul organic prin metode simple și accesibile.

Optimizare Seo site Shopify

Pachete Site Web

Oferim diferite soluții care depind de etapa, dimensiunea și cerințele tale. Alege pachetul cel mai potrivit pentru tine, iar experții noștri se vor ocupa de restul.

Site Web standard

Ce este inclus:

Perfect pentru magazine noi

Instalare și configurare tema premium

Suport pentru design și branding

Setări de plată și livrare

Integrari aplicații adiționale

Creare de pagini specifice

Asistență și training

Site Web advanced

Ce este inclus:

Perfect pentru afaceri mari

Strategie și consultanta

Personalizare avansată a magazinului

Configurare temă premium

Integrări și automatizări avansate

Setări de plată și livrare

Asistență și training

Site Web migration

Ce este inclus:

Potrivit pentru proprietarii de afaceri ecommerce cu experiență în piață

Suport complet pentru migrare

Migrare produse

Migrare coduri produse specifice

Mapare pagină la pagină

Asistență și training

Servicii de creștere post-lansare

Oferim servicii adiționale de digital marketing care îți vor ajuta magazinul să crească continuu și să rămâna în fața celorlalți în industria în care concurezi.

Povestește-ne despre proiectul tău

Spune-ne câte ceva despre tine și despre proiectul tău. Suntem aici pentru a te ajuta cu provocările de design și dezvoltare. Folosește formularul de mai jos sau trimite-ne un e-mail la contact@marketos.ro.

Ești pregătit să vorbești cu un expert în marketing? Sună-ne.

0747099238

50k

ore expertiză

10+

experți marketing

40+

siteuri lansate

Cu locații în Romania, Austria și USA, Marketos este pregătită să-ți ofere cele mai bune servicii de marketing care să-ți dezvolte afacerea.

Locatiile noastre

Romania (HQ): Str. Iancu Văcărescu nr. 7, 300179, Timișoara

Austria: Keltengasse 23, 2353 Guntramsdorf

San Francisco: 660 4th Street, San Francisco, CA 94107

Pentru programări telefonice, apelați:

0747 099 238

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cunoașterea cheltuielilor de publicitate actuale aproximative ne va ajuta să ne pregătim pentru auditul nostru și pentru apelul telefonic.
Indiferent de cât de bună va fi strategia noastră de promovare online, aveți nevoie de un buget pentru implementarea ei.