Optimizare Site + Consultanță + Plan Creștere Personalizat pe 6 luni

Completează formularul și COMANDĂ OPTIMIZARE SITE ACUM!


Date de contact

Adresa de facturare

Cupon

Plata cu cardul

Sumar comandă

stripe
mastercard
discover

Făcând clic pe butonul „Finalizare comandă”, sunteți de acord cu Termenii și Condițiile și cu Politica noastră de confidențialitate.

CE ESTE INCLUS

Cumperi cea mai amănunțită analiză bazată pe conversie din România.

Un expert în optimizare rate de conversie de la Marketos va analiza site-ul tău și va reveni către tine cu un document ce va cuprinde rezultatele a peste 300 de metrici de conversie analizați, peste 200 de recomandări, pașii de urmat, costuri de implementare, recomandări de implementare (de exemplu dacă platforma unde ai site-ul este potrivită pentru tine, cum ai putea reduce costurile, ce integrări ai nevoie pentru a performa, care sunt costurile acestora, etc.).

Ebook Gratuit: "Strategie de Email Marketing și Automatizări"

Ebook Gratuit: "12 Pași Google Ads pentru ați tripla veniturile"

Mentorat 1 la 1: Vom stabili un call video 1 la 1 pentru a-ți răspunde la toate întrebările suplimentare pe care le ai după ce ai analizat documentele primite. De asemenea vom oferi informații super valoaroase despre cum poți scala rapid de la 0 la 1M Euro, de la 1M la 5M Euro, de la 5M la 25M Euro. Pentru fiecare prag sunt strategii diferite.

În 3 zile de la calul video vei primi un bonus special, în format pdf, customizat pe tipul tău de afacere cu pași clari care să te ajute să scalezi foarte rapid.

Ești Eligibil Să Câștigi Premii Incredibile. La sfârșit de an extragem 3 câștigători care vor beneficia de servicii de marketing în valoarea de 5000 Euro, 5 câștigători vor beneficia de servicii Google Ads în valoare de 1500 Euro, 5 câștigători vor beneficia de servicii Meta Ads în valoare de 1500 Euro, 5 câștigători vor beneficia de servicii de TikTok Ads în valoare de 1500 Euro, 20 de câștigători vor beneficia de implementare și setare gratuită serviciu email marketing + 5 flowuri, în valoare de 750 Euro.

Și Nu Uita. Donăm 5% din costul fiecărui pachet în mese pentru persoanele nevoiașe.

Suport clienți disponibil intre 9:30 - 17:30 de Luni până Vineri

2022 © Marketos.ro - Toate Drepturile Rezervate

Politica privind protecția datelor cu caracter personal | Politica cookie | Disclaimer de câștig

Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc.

EARNINGS DISCLAIMER: Nu credem în programe de "îmbogățire" - ci doar în munca grea, în adăugarea de valoare, în construirea unei cariere reale și profesionale și în servirea celorlalți cu excelență și consecvență. Cursurile și programele noastre sunt menite să vă ajute să vă împărtășiți mesajul cu un public mai larg și să faceți o diferență în lume, să vă promovați produsele și ideile, în timp ce vă creșteți brandul personal. Programele noastre necesită multă muncă și disciplină, la fel ca orice efort valoros sau program de formare profesională continuă. Așa cum prevede legea, nu putem oferi și nu oferim nicio garanție cu privire la capacitatea dvs. de a obține rezultate sau de a câștiga bani cu ideile, informațiile, instrumentele sau strategiile noastre. Noi nu vă cunoaștem și, în plus, rezultatele dumneavoastră în viață depind de dumneavoastră. Sunteți de acord? Vrem doar să vă ajutăm oferindu-vă conținut, direcție și strategii excelente. Trebuie să știi că toate produsele și serviciile companiei noastre sunt doar în scop educațional și informativ. Nimic de pe această pagină, de pe oricare dintre site-urile noastre sau din conținutul sau programele noastre nu reprezintă o promisiune sau o garanție a rezultatelor sau a câștigurilor viitoare și nu oferim niciun fel de consultanță juridică, medicală, fiscală sau alte sfaturi profesionale. *Declarațiile conținute aici au fost făcute de persoane care au participat la trainingul nostru sau au cumparat serviciile noastre. 

Pentru programări telefonice, apelați:

0747 099 238

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cunoașterea cheltuielilor de publicitate actuale aproximative ne va ajuta să ne pregătim pentru auditul nostru și pentru apelul telefonic.
Indiferent de cât de bună va fi strategia noastră de promovare online, aveți nevoie de un buget pentru implementarea ei.