Pachet Optimizare Site, Consultanță și Plan de Creștere pe 6 Luni

NU ÎNCERCA DOAR SĂ SUPRAVIEȚUIEȘTI

ESTE TIMPUL SĂ REUȘEȘTI ÎN ONLINE.

în doar 5 zile vei primi exact Planul de Optimizare Site PERSONALIZAT, Consultanță și Planul de Creștere pe 6 Luni, nu doar pentru a supraviețui într-o lume online plină de incertitudine... ci pentru a REUȘI în online, lucru care îți va impacta viața și îți va securiza viitorul. Crește vânzările din online fără alte costuri cât mai poți!

ÎNCĂ NU ESTE PREA TÂRZIU! AU MAI RĂMAS 18 LOCURI DIN 100!

AI ȘANSA DE A FI MENTORAT DE MARIAN & DANIEL

Toti cei care cumpără pachetul de optimizare site primesc 2 ore bonus de mentorat cu Marian, Daniel și echipa Marketos pentru a te ajuta să scalezi afacerea online foarte rapid. Acest lucru nu a mai fost realizat înainte!

PLUS, O TONĂ DE ALTE PREMII

CEI CARE ACCEPTĂ PROVOCAREA ȘI CUMPĂRĂ PACHETUL DE OPTIMIZARE SITE POT CÂȘTIGA PÂNĂ LA 5000 EURO. 

La sfârșit de an extragem 3 câștigători, care vor beneficia de servicii de marketing în valoarea de 5000 Euro, 5 câștigători vor beneficia de servicii Google Ads în valoare de 1500 Euro, 5 câștigători vor beneficia de servicii Meta Ads în valoare de 1500 Euro, 5 câștigători vor beneficia de servicii de TikTok Ads în valoare de 1500 Euro, 20 de câștigători vor beneficia de implementare și setare gratuită serviciu email marketing + 5 flowuri, în valoare de 750 Euro.

În plus, 5% din valoarea pachetului va fi donată, asigurând mese gratuite persoanelor nevoiașe.

3,021 MESE DONATE PÂNĂ ACUM

“DE CE AM NEVOIE DE OPTIMIZARE SITE ACUM?

Ei bine, nu ai de ce, dacă site-ul tău aduce vânzările sau leadurile pe care le dorești și ești cu adevărat mulțumit/ă cu profiturile pe care le faci din acesta.

Dar dacă acest lucru nu este 100% adevărat, atunci acceptă provocarea lui Marian și Daniel. Cumpără pachetul de optimizare site, participă la cele 2 ore de consultanță online gratuită și preia controlul asupra succesului în online. 

Acesta nu este un moment pentru a juca mărunt, majoritatea oamenilor vor face asta. Este timpul să dobândești capacitățile ADEVĂRATE, să acționezi și să prosperi în loc să încerci doar să supraviețuiești.

Toate semnele indică o iarnă economică.

Iarna poți îngheța și muri de foame sau poți schia sau merge chiar la mare. Poți face toate aceste lucruri doar dacă faci destul profit.

POȚI FI SINCER CU TINE ÎNSUȚI PENTRU O SECUNDĂ?

Ești dispus să faci un pivot necesar prin descoperirea unui model de afaceri de la cei care îl stăpânesc, un model care în mod tradițional crește exponențial într-o economie în schimbare?

Trebuie să faci această alegere pentru tine...

Dacă ești gata să dobândești informațiile care pot crea un impact real și un succes real în următoarele 12 luni, atunci nu numai că ar trebui să cumperi pachetul de Optimizare Site...

Dar și să urmezi planul pe care îl vei primi în orele de consultanță pe strategia online.

ACESTA ESTE MOMENTUL PERFECT PENTRU UN "RESTART"

ESTI PREGĂTIT/Ă PENTRU UN NOU ÎNCEPUT?

ÎNAINTE DE OPTIMIZARE

Costuri mari de conversie

Prea puține comenzi sau leaduri generate de site.

Prea multe informații, nu știi ce ți potrivește cel mai bine.

Te-ai săturat să nu te ridici la potențialul tău maxim

DUPĂ OPTIMIZARE SITE ȘI CONSULTANȚĂ

Plin de CLARITATE și direcție

Te vei simți ÎNCREZĂTOR în tine însuți

Noi obiective și un plan de acțiune real

Înarmat cu un SISTEM pentru a prelua controlul asupra impactului și potențialului tău de câștig online!

“DE CE ACESTA ESTE O NECESITATE?” 

Warren Buffet spunea că cele mai bune două modalități de a învinge inflația sunt investiția în tine însuți și participarea la o afacere cu costuri reduse și marje mari.   

Acest pachet de optimizare site, plan afacere și orele de consultanță te vor învăța cum să le faci pe amândouă.   

Gândește-te la ceea ce faci în acest moment! Ce vinde compania sau afacerea ta și care sunt costurile de producție, de operare, salariale, etc?    

De cele mai multe ori, costul taie din profit - nu-i așa?   

Dar ce-ar fi dacă ai putea trece la un model de afaceri în care costurile cu achiziția de noi clienți pentru ceea ce vinzi scad cu 40% sau mai mult? Fă o pauză de 2 minute și calculează cu cât îți va crește profitul. Cu siguranță vorbim de mii sau zecii de mii de euro pe an.

ACEST LUCRU AR FI O SCHIMBARE RADICALĂ, ADEVĂRAT?

ACEASTA este definiția costurilor scăzute și a marjelor mari... 

Și ASTA este ceea ce înseamnă să vinzi PERFORMANT.  
Durează doar 5 zile să-ți analizăm site-ul, să venim cu planul de optimizare, să-ți analizăm afacerea online și să venim cu planul de scalare. În cele două ore de consultață îți vom explica cum să identifici valoarea masiv neexploatată, care trăiește în afacerea ta...  

Apoi vei învăța cum să iei cea mai bună decizie pe care o poți lua în economia de astăzi... 

Așadar, vei afla cum transformi această afacere, a ta de acum, într-o afacere bazată pe omnichannel și care va deveni aproape "perfectă".

AI NEVOIE DE MAI MULTE DOVEZI CĂ ACEASTA ESTE CALEA?

SĂ COMPARĂM TRENDURILE  DE PIAȚĂ

THE TRADITIONAL MARKET

Stocks, funds and the traditional market is crashing like never before, and it looks like the trend isn't about to turn anytime soon.

THE KNOWLEDGE INDUSTRY

The "e-learning" aka knowledge industry is an ever growing market and the future is looking bright for people involved and monetizing what they know.

EXPERȚII PREZIC CĂ INDUSTRIA ECOMMERCE VA CREȘTE ÎN ROMÂNIA LA 10 MILIARDE EURO PÂNĂ ÎN 2028

Nu te lăsa prins pe dinafară și să rămâi cu un site neperformant, mai ales că afacerile care implică și online-ul sunt poate cea mai interesantă oportunitate de pe planetă în acest moment… Cumpără Optimizare Site Acum și lasă-ne să îți arătăm cum să profiți de această tendință și industrie în creștere!

ALĂTURĂ-TE SUCCESULUI!

5 zile și primești planul de optimizare site si afacere personalizat!

TESTIMONIALE CLIENȚI

CE SPUN ALȚI ANTREPRENORI

My first sale last week was from somebody from the group. It’s not about the money for me. The money is a byproduct. The fact that I can actually change someone’s life is amazing. That’s what fills my heart."

- NATE G.

My first sale last week was from somebody from the group. It’s not about the money for me. The money is a byproduct. The fact that I can actually change someone’s life is amazing. That’s what fills my heart."

- NATE G.

My first sale last week was from somebody from the group. It’s not about the money for me. The money is a byproduct. The fact that I can actually change someone’s life is amazing. That’s what fills my heart."

- NATE G.

“DE CE ESTE ASTA PENTRU MINE?” 

Nu ai fi citit aceste rânduri dacă nu ai fi vrut mai mult de la viața ta - siguranță, succes, impact...

Credem că banii ajută în obținerea acestora, iar dacă dorești să îi faci din online, atunci un site performant este o necesitate.

Gândește-te la ceea ce ai învățat în viață și la ceea ce te pasionează.

Ai trecut printr-o încurcătură care te-a învățat ceva valoros?

Ai învățat abilități sau ai devenit foarte bun la ceva?

Ai hobby-uri sau pasiuni în care ai investit mult timp?

În acest moment, oamenii plătesc pentru informații și soluții care să le scurteze perioada de învățare și timpul până când vor reuși. Noi îți oferim în maximum 5 zile soluțiile personalizate, soluții testate pe sute de afaceri, și care odată aplicate în afacerea ta îți vor îmbunătăți major conversiile, adică vor duce la creșterea comenzilor sau a leadurilor.

Exact acest lucru îți promitem noi.

AICI ESTE LOCUL UNDE SITE-UL PERFORMANT INTRĂ ÎN JOC

Cu un magazin online sau un site de servicii cu un nivel ridicat de conversie vei vedea o imagine clară și scădere imediată a costurilor de achiziție a clienților.

Un alt beneficiu va fi creșterea valorii medii a serviciilor sau produselor cumparate, ceea ce inseamnă că tu cu aceași bani investiți în achiziția de clienți vei vinde mai mult, deci vei face un profit mai mare.

Cele doua efecte combinate de mai sus, vor face ca toate campaniile tale publicitare să lucreze cu adevarat pentru tine și să încetezi să arunci bani pe fereastră.

NU EȘTI SIGUR CĂ ACEST PACHET ESTE PENTRU TINE?

VEZI PENTRU CE NIȘE AU CUMPĂRAT ALȚII

Ecommerce

Travel

Real Estate și Imobiliare

SaaS

Restaurante și Mâncare

Sănătate și Înfrumusețare

Construcții

Servicii Casnice

Educație

Și multe, multe altele... Orice afacere are nevoie de prezență online și un site performant... Trebuie să faci asta... Și noi îți vom arăta cum.

CE FACEM ÎN CELE 5 ZILE

PROCESUL DE LUCRU ȘI SCALARE

Acest pachet este complet customizabil și adaptat afacerii tale. În realizarea lui lucrează peste 6 oameni…

INVITAȚIA TA PRIVATĂ

MENTORAT CU MARIAN, DANIEL & ECHIPA

Marian și Daniel au peste 10 ani de experiență în zona de Digital Marketing și Dezvoltare Web. Printre clienții activi pe care îi consiliem sau cu care avem contracte în colaborare pe partea de PPC sau dezvoltare web se numără:

- PetFood.Express (industria pet food US, California - unul dintre cele mai mare magazine de ecommerce din California, afacere evaluată la peste 1 miliard de dolari)

- Hofmanns.de (industria frozen food Germania, afacere evaluată la peste 300 milioane Euro)

- BioNTech (companie de biotehnologie cu venituri de 18.9 miliarde Euro în 2021)

- Merkle (industria advertising, venituri de peste 1 miliard de dolari in 2019). 

Experiența vastă acumulată ne face să vedem rapid rotițele lipsă din mecanismul afacerii tale și care te opresc din a performa.

Este o oportunitate foarte mare pentru piața din România de a avea acces la informații foarte valoroase, din afaceri care au generat venituri de sute de milioane, la un preț așa de mic. Cele 2 ore cu unul dintre noi, pe care tu le primești în acest pachet sunt plătite în Germania și US cu 1000 Euro și îți sunt oferite în acest pachet ca un bonus, doar pentru ca suntem români și dorim să ajutăm antreprenorii din România să performeze.

CE ESTE INCLUS

AICI AFLI CE PRIMEȘTI

Cumperi cea mai amănunțită analiză bazată pe conversie din România.

Un expert în optimizare rate de conversie de la Marketos va analiza site-ul tău și va reveni către tine cu un document ce va cuprinde rezultatele a peste 300 de metrici de conversie analizați, peste 200 de recomandări, pașii de urmat, costuri de implementare, recomandări de implementare (de exemplu dacă platforma unde ai site-ul este potrivită pentru tine, cum ai putea reduce costurile, ce integrări ai nevoie pentru a performa, care sunt costurile acestora, etc.).

Ebook Gratuit: "Strategie de Email Marketing și Automatizări"

Ebook Gratuit: "12 Pași Google Ads pentru ați tripla veniturile"

Mentorat 1 la 1: Vom stabili un call video 1 la 1 pentru a-ți răspunde la toate întrebările suplimentare pe care le ai după ce ai analizat documentele primite. De asemenea vom oferi informații super valoaroase despre cum poți scala rapid de la 0 la 1M Euro, de la 1M la 5M Euro, de la 5M la 25M Euro. Pentru fiecare prag sunt strategii diferite.

În 3 zile de la calul video vei primi un bonus special, în format pdf, customizat pe tipul tău de afacere cu pași clari care să te ajute să scalezi foarte rapid.

Ești Eligibil Să Câștigi Premii Incredibile. La sfârșit de an extragem 3 câștigători care vor beneficia de servicii de marketing în valoarea de 5000 Euro, 5 câștigători vor beneficia de servicii Google Ads în valoare de 1500 Euro, 5 câștigători vor beneficia de servicii Meta Ads în valoare de 1500 Euro, 5 câștigători vor beneficia de servicii de TikTok Ads în valoare de 1500 Euro, 20 de câștigători vor beneficia de implementare și setare gratuită serviciu email marketing + 5 flowuri, în valoare de 750 Euro.

Și Nu Uita. Donăm 5% din costul fiecărui pachet în mese pentru persoanele nevoiașe.

PREȚ: 897 EURO

3,021 MESE DONATE PÂNĂ ACUM

CE

PACHET OPTIMIZARE SITE

CÂND

ÎN 5 ZILE DE LA ACHIZIȚIE

DE CE

PENTRU CĂ E TIMPUL SĂ REUȘEȘTI

VEZI CARE SUNT EXPERȚII MARKETOS

CINE VA LUCRA LA REALIZAREA PACHETULUI DE OPTIMIZARE SITE

Tony Robbins is an entrepreneur, #1 New York Times bestselling author, philanthropist and the nation’s #1 life & business strategist. For decades, millions of people have enjoyed the warmth, humor and transformational power of Tony’s business and personal development events.

Tony Robbins is an entrepreneur, #1 New York Times bestselling author, philanthropist and the nation’s #1 life & business strategist. For decades, millions of people have enjoyed the warmth, humor and transformational power of Tony’s business and personal development events.

Tony Robbins is an entrepreneur, #1 New York Times bestselling author, philanthropist and the nation’s #1 life & business strategist. For decades, millions of people have enjoyed the warmth, humor and transformational power of Tony’s business and personal development events.

RUSSELL

BRUNSON

Russell Brunson is the co-founder of ClickFunnels and a bestselling author. Over the past 19 years, he has popularized the concept of sales funnels and helped hundreds of thousands of entrepreneurs start and scale their businesses.

RUSSELL

BRUNSON

Russell Brunson is the co-founder of ClickFunnels and a bestselling author. Over the past 19 years, he has popularized the concept of sales funnels and helped hundreds of thousands of entrepreneurs start and scale their businesses.

RUSSELL

BRUNSON

Russell Brunson is the co-founder of ClickFunnels and a bestselling author. Over the past 19 years, he has popularized the concept of sales funnels and helped hundreds of thousands of entrepreneurs start and scale their businesses.

RUSSELL

BRUNSON

Russell Brunson is the co-founder of ClickFunnels and a bestselling author. Over the past 19 years, he has popularized the concept of sales funnels and helped hundreds of thousands of entrepreneurs start and scale their businesses.

ACUM ESTE MOMENTUL SĂ ACȚIONEZI!

GATA SĂ TRECI DE LA "SUPRAVIEȚUIRE" LA PROFITURI MASIVE?

Fiecare Euro pe care îl investești astăzi în site îți va aduce 100 Euro în următoarele 12 luni... și apoi încă 100 Euro în anul următor... și încă 100 Euro în anul următor!

2022 © Marketos.ro - Toate Drepturile Rezervate

Terms & Conditions | Privacy Policy | Challenge Terms

Acest site nu face parte din site-ul Facebook sau Facebook Inc. În plus, acest site NU este aprobat de Facebook în niciun fel. FACEBOOK este o marcă comercială a FACEBOOK, Inc.

EARNINGS DISCLAIMER: Nu credem în programe de "îmbogățire" - ci doar în munca grea, în adăugarea de valoare, în construirea unei cariere reale și profesionale și în servirea celorlalți cu excelență și consecvență. Cursurile și programele noastre sunt menite să vă ajute să vă împărtășiți mesajul cu un public mai larg și să faceți o diferență în lume, să vă promovați produsele și ideile, în timp ce vă creșteți brandul personal. Programele noastre necesită multă muncă și disciplină, la fel ca orice efort valoros sau program de formare profesională continuă. Așa cum prevede legea, nu putem oferi și nu oferim nicio garanție cu privire la capacitatea dvs. de a obține rezultate sau de a câștiga bani cu ideile, informațiile, instrumentele sau strategiile noastre. Noi nu vă cunoaștem și, în plus, rezultatele dumneavoastră în viață depind de dumneavoastră. Sunteți de acord? Vrem doar să vă ajutăm oferindu-vă conținut, direcție și strategii excelente. Trebuie să știi că toate produsele și serviciile companiei noastre sunt doar în scop educațional și informativ. Nimic de pe această pagină, de pe oricare dintre site-urile noastre sau din conținutul sau programele noastre nu reprezintă o promisiune sau o garanție a rezultatelor sau a câștigurilor viitoare și nu oferim niciun fel de consultanță juridică, medicală, fiscală sau alte sfaturi profesionale. *Declarațiile conținute aici au fost făcute de persoane care au participat la trainingul nostru sau au cumparat serviciile noastre. 

Pentru programări telefonice, apelați:

0747 099 238

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cunoașterea cheltuielilor de publicitate actuale aproximative ne va ajuta să ne pregătim pentru auditul nostru și pentru apelul telefonic.
Indiferent de cât de bună va fi strategia noastră de promovare online, aveți nevoie de un buget pentru implementarea ei.