Vă luptați să îmbunătățiți traficul și conversiile? Marketos este o agenție de marketing digital cu servicii complete, specializată în PPC, SEO, consultanță online și dezvoltare web. Îți vom dezvolta site-ul dincolo de ceea ce crezi că este posibil. Garantat.

E-commerce Digital Marketing, Website Design & Development

CUM TE AJUTĂM CONECTEAZĂ-TE CU NOI
PROMISIUNEA NOASTRĂ

Îți Ajutăm Afacerea să:

 • își crească traficul direcționat
 • genereze mai multe vânzări
 • își îmbunătățească conversia și valoarea medie a comenzii
 • crească numărul de achiziții repetate
 • își crească vizibilitatea mărcii

Rezultate medii generate pentru clienții noștri

2.5X

CREȘTERE TRAFIC

35%

CREȘTERE RATĂ DE CONVERSIE

32%

CREȘTERE  VALOARE MEDIE A COMENZII

68%

CREȘTERE  RECURENȚĂ

Dezvoltăm site-uri web extrem de ușor de utilizat pentru afacerile de comerț electronic. Garantat.

Da, am spus garantat. Fără capcane sau trucuri. Dacă nu reușim să vă creștem traficul calificat și conversiile prin intermediul programelor de marketing selectate, după finalizarea îmbunătățirii site-ului, nu plătiți. Este la fel de simplu ca asta.

Garanția noastră pune responsabilitatea pe umerii echipei noastre, oferindu-vă o sursă de presiune redusă și care vă eliberează de griji. Pentru a afla mai multe despre modul în care ne susținem munca, solicitați o analiză și o consultanță de marketing complet gratuite. Vă veți bucura că ați făcut-o.

OBȚINE AUDITUL GRATUIT

Servicii de marketing care transformă traficul/vizitatorii în clienți plătitori

Afacerile bazate pe eCommerce se confruntă cu multe provocări. Concurenta este acerba. Obținerea vizibilității, maximizarea conversiilor și a face totul la o marjă de profit respectabilă este o stiinta. In plus, exista nenumărate provocări care ar putea să împiedice îmbunătățirea site-ului astfel incat acesta sa fie unul performant:

 • Arhitectura site-ului dvs. web este prea costisitoare pentru a fi actualizată și/sau nu este scalabilă.
 • UX-ul site-ului nu este ușor de utilizat (UX slab) sau nu este atractiv (din cauza unui design învechit).
 • Este posibil ca SEO-ul să fi fost realizat inițial de o companie SEO care nu are competențe, astfel încât site-ul nu își poate valorifica întregul potențial SEO.
 • Multiplele erori și bug-uri dăunează experienței clienților, încetinind site-ul și scăzând astfel poziția în clasamentul de căutare, cât și ratele de conversie.

O echipă eficientă de marketing te poate ajuta să rezolvi aceste probleme prin aplicarea unor ani de experiență în mai multe industrii și a unor tactici adaptate pentru a obține trafic, clienți și profit.

De ce să alegeți Marketos pentru afacerea ta de eCommerce

Pentru că dacă aveți de partea dumneavoastră o echipă de experți în marketing digital și dezvoltare site-uri de eCommerce, veți avea un avantaj competitiv suplimentar. Aveți nevoie de un magazin online performant? Verificat. Obțineți mai mult trafic? S-a făcut! Îmbunătățiți conversiile? Am fost acolo și am făcut asta; o vom face pentru tine.

Iar serviciile de marketing ale Marketos vor fi gratuite la final, deoarece vom genera un randament ridicat al investiției care va plăti mai mult decât costurile pentru dezvoltarea site-ului și a promovării online. În plus, pentru costul unui singur angajat de marketing care nu este versat în aspecte importante ale marketingului, veți primi o întreagă echipă de experți care lucrează la proiectul dumneavoastră.

Pe Cine Ajutăm

Timp de 3 ani consecutivi, am ajutat afacerile B2B, B2C și mai nou D2C dintr-o gamă largă de industrii să depășească orice tip de provocare, să își crească veniturile și să își dezvolte companiile dincolo de ceea ce credeau că este posibil.

B2B eCommerce

B2C eCommerce

D2C eCommerce

ionicons-v5-hAfaceri locale

Magazine online

Marchetplace-uri

Dropshipping

Subscripții

Vânzare cu ridicata

Pentru a obține rezultatele de care aveți nevoie, trebuie să aveți un plan de marketing eCommerce corect

Cereți un plan gratuit care vă va arăta cum, împreună, vă vom ajuta afacerea dvs. să ajungă la nivelul următor.

Garanția noastră pune responsabilitatea pe umerii echipei noastre, oferindu-vă o sursă de presiune mai puțin îngrijorătoare.

OBȚINE AUDITUL GRATUIT
SERVICII DE MARKETING PENTRU ORICE TIP DE AFACERE

5 Soluții Puternice de Marketing pentru afacerea dvs.

Afacerile au nevoie de un set unic de soluții de marketing pentru a face față în mod eficient provocărilor unice cu care se confruntă și pentru a crește veniturile.

În centrul fiecărei campanii de marketing digital de succes se află cinci pași simpli, dar incredibil de eficienți. Asigură-te că implementezi următoarele soluții în propriul plan de promovare și creștere și vei fi bucuros că ai făcut-o.


PASUL 1

Strategia de marketing care urmărește rezultatele

O fază completă de descoperire este piatra de temelie a tuturor campaniilor noastre de marketing, începând cu un audit al afacerii dumneavoastră, obiectivele de venituri, peisajul pieței, călătoria cumpărătorului, audit UI/UX și multe altele. Numai după ce putem trasa un plan de succes realizabil, cu obiective măsurabile față de care suntem responsabili, semnăm cu un nou client pentru realizarea marketingului. Asigurați-vă că orice agenție pe care o angajați face acest lucru.

Suntem printre puținele agenții specializate cu adevărat în marketingul multichannel din țară. Înțelegem cât de critic este să începem un proiect prin crearea mai întâi a unei strategii solide cu obiective măsurabile.


PASUL 2

Design web și dezvoltare de site-uri de mare putere

Site-urile web construite în mod corespunzător sunt esențiale pentru orice afacere. Site-ul este cu adevărat fundația afacerii tale, iar orice erori în proiectarea sau dezvoltarea site-ului se vor adăuga la o sumă costisitoare în venituri pierdute. Din proiectele pe care noi le analizăm 90% din site-uri nu au avut un plan care să țină cont de normele de optimizare de rate de conversie.

Aveți nevoie de un site web de înaltă performanță pentru a vă maximiza rata de conversie și pentru a îndeplini fără probleme funcții esențiale, cum ar fi implicarea cumpărătorilor, urmărirea inventarului și sprijinirea personalului de vânzări. Site-ul trebuie să fie, de asemenea, frumos, rapid, ușor de navigat și să transmită încredere.

Echipa noastră are zeci de ani de experiență combinată de lucru cu branduri și afaceri din aproape toate industriile și este versată în a folosit cele mai inovative tehnologii. Vă vom ghida în alegerea celei potrivite pentru afacerea ta unică și vom dezvolta un site care să facă procesarea vânzărilor o joacă de copii pentru angajații tăi și o plăcere pentru clienții care intră pe site.

PASUL 3

Servicii SEO

SEO este ceea ce permite afacerii tale să fie găsită online. Și, pur și simplu, o găsire slabă a site-ului echivalează cu vânzări slabe. În schimb, o clasare ridicată în motoarele de căutare îți va transforma afacerea și va crește veniturile. Am ajutat mulți clienți din diferite domenii să obțină poziții pe prima pagină pe Google și, foarte probabil, putem face același lucru pentru afacerea ta pe care vrei să o crești.

SEO este modul în care afacerea ta se va evidenția față de concurență, dar pentru a avea succes, ai nevoie de o echipă cu experiență în algoritmii de căutare Google și în cea mai recentă metodologie de căutare.

Suntem experți în toate aspectele legate de SEO, inclusiv: tehnic, în care ne asigurăm că site-ul este optimizat și poziționat pentru a fi indexat corespunzător de Google; marketingul de conținut, prin care ne asigurăm că un text convingător și informativ permite ca site-ul să fie “ușor de găsit” pe motoarele de căutare; construirea de backlink-uri, prin care site-uri de încredere se leagă de site-ul tău și multe altele.

În loc să cauți experți în fiecare dintre aceste discipline, poți angaja agenția noastră de marketing digital pentru comerț electronic cu servicii complete, care execută toate aspectele SEO direct în cadrul companiei.


PASUL 4

Realizare de conținut (content marketing)

Marketingul de conținut este atât o componentă esențială a SEO, cât și modul în care comunici cu clienții tăi. Paginile de produs și de categorie, paginile de destinație, blogurile, ghidurile experților, e-mailurile și chiar anunțurile din social media fac parte din eforturile tale de marketing de conținut. Potențialii clienți au întrebări despre produsele tale și, prin intermediul marketingului de conținut, poți răspunde preventiv la aceste întrebări, determinându-i să ajungă pe site-ul dvs. web și transformându-i în clienți plătitori.

Această metodologie, cunoscută sub numele de “Ei întreabă, noi răspundem”, s-a dovedit a fi eficientă în ceea ce privește creșterea clasamentului de căutare, a traficului organic, a încrederii clienților și a veniturilor.

La Marketos, generăm conținut care să răspundă la cele mai presante întrebări ale clienților într-un mod care să adauge valoare vieții lor și să conducă traficul organic și veniturile lor în magazinul tău online. Portofoliul nostru cuprinde zeci de companii care ne-au încredințat strategiile lor de marketing de conținut, cu rezultate extraordinare. Marketingul de conținut este o modalitate puternică de a construi loialitatea față de marcă și de a crește veniturile în tandem.

PASUL 5

Promovare online pentru afacerea ta

PPC (promovarea pe Google cu plată la click) oferă un randament uimitor de minim 300% din cheltuielile de publicitate, iar reclamele de retargetare au rezultate și mai bune. Anunțurile PPC și retargeting sunt fantastice atunci când trebuie să generezi vânzări, rapid. Ținând cont de aceste statistici convingătoare, merită să iei în considerare adăugarea PPC și a retargetării în arsenalul tău de marketing digital.

Promovarea pe Facebook și Instagram pentru anumite nișe oferă randamente chiar si de 4000%, iar promovarea pe TikTok are randamente incredibile cu costuri de achizite foarte mici. Realizarea de reclame pe aceste canale, în mod clar, nu trebuie omisă.

Profită de strategiile cuprinzătoare de publicitate ale Marketos, adaptate pentru a vă oferi un randament semnificativ al investiției. Experții noștri în publicitate digitală vor evalua tipul, cantitatea și durata de publicitate necesare pentru a vedea rezultate. Ca întotdeauna, cu PPC, cheltuielile tale sunt gestionate cu strictețe.

BONUS

eCommerce E-mail Marketing

Conform cercetărilor, aproximativ jumătate din toate e-mailurile privind coșurile de cumpărături abandonate sunt deschise, iar peste o treime dintre cele pe care se dă click duc direct la o achiziție pe site-ul web de origine. Vom dezvolta o strategie de marketing prin e-mail pentru afacerea ta, inclusiv conținutul, configurarea livrării și automatizarea e-mailurilor. Asigură-te că profitați de acest instrument eficient din punct de vedere al costurilor și cu randament ridicat. 1 Leu investit în email marketing aduce 28 de lei în vânzări

BONUS

Optimizare rată de conversie

Conversion Rate Optimization (CRO) sprijină performanța site-ului prin îmbunătățirea raportului dintre vizitatorii site-ului și câți dintre acestia s-au transformat în clienți reali. CRO contribuie, de asemenea, la creșterea vânzărilor, a ratelor de clic și a altor obiective nedefinite, fără a fi nevoie să măriți volumul de trafic care vine pe site-ul tău.

Nu ești sigur cum să începi cu magazinul online?

Contactați-ne pentru un audit complet. Datele pe care le vom aduna ne vor ajuta să elaborăm un plan bine structurat pentru a-ți crește veniturile.

Contactați-ne la (+40) 747-099-238 sau online pentru a vă programa pentru o evaluare gratuită.

OBȚINE EVALUAREA GRATUITĂ

eCommerce E-mail Marketing

Shopify

Magento

WooCommerce

Indiferent dacă este vorba de Shopify, WordPress + WooCommerce, Magento sau alt furnizor, site-ul performant este esențial pentru performanța afacerii dumneavoastră. Fiecare dintre platformele cu care lucrăm sunt unice și funcționează în moduri speciale, oferind afacerilor funcționalități personalizabile, procesare fantastică a vânzărilor și multe altele.

Studii de caz

Recunoscuți ca o agenție de marketing de top

Branduri cu care lucrăm sau am lucrat

VEZI TOȚI CLIENȚII NOȘTRI
CUM VĂ AJUTĂM

De ce să alegeți agenția noastră de marketing digital

LUCREZI CU EXPERȚI

Echipa noastră este formată din cei mai buni experți în promovare online, fiecare având o experiență bogată în SEO, design și dezvoltare web, copywriting, creșterea veniturilor, publicitate și multe altele.

POȚI STA LINIȘTIT

Devenim parteneri de încredere cu toți clienții noștri, iar succesul lor este succesul nostru. Marketingul digital necesită o echipă cu experiență specifică în creșterea veniturilor.

EȘTI MEREU LA CURENT

Noi credem în responsabilitate. În fiecare lună, livrăm rapoarte de performanță măsurate în funcție de factorii de decizie și de indicatorii cheie de performanță specifici afacerii dumneavoastră.

GARANTĂM REZULTATELE*

Oferim o garanție nemaiîntâlnită în industria de marketing. Ne susținem munca noastră pentru liniștea dumneavoastră. Vom începe să lucrăm pentru 50% din bugetul proiectului dvs. până când vom atinge KPI-urile dvs.

*Vezi dacă proiectul tău se califică pentru programul nostru de garanție.

Ce spun clienții noștri

Sebastian C.
CEO Travelplanner.ro

“Foarte comunicativi și mi-au depășit așteptările Foarte rapizi în procesarea feedback-ului și a modificărilor cerute.”

Vlad M.
CMO Anastasios

“Rezervarile au crescut foarte mult dupa ce baietii de la marketos au preluat realizarea reclamelor pe Google. Costul de achizitie este bun si genereaza profit. Sper sa continuam colaborarea pe foarte multi ani inainte.”

Mihai A
CEO WildFashion

“Dacă nu am fi avut o promovare bună, afacerea noastră nu ar fi rezistat pandemiei. Marketos a fost agenția care m-a făcut să mă simt mulțumit încă de la prima conversație. Coordonatorii de proiect de acolo au fost receptivi și ne-au asigurat că vor produce ceea ce ne-am imaginat.”

Tot ce trebuie să știi despre marketingul eCommerce

Marketing pentru avocați: Cum să obții clienți noi ca avocat
VEZI MAI MULTE
Email Marketing: Ghidul tău de Email Marketing și Automatizări
VEZI MAI MULTE
10 tendințe de transformare digitală de pregătit pentru 2021
VEZI MAI MULTE
Metodologia Creșterii folosind Marketingul Online
VEZI MAI MULTE
CLIENȚII NOȘTRI OBȚIN ÎN MEDIE 4.5X ROI

Solicitați un Audit Gratuit

Contactați-ne pentru a programa o evaluare de marketing digital fără obligații (este gratuită) a afacerii dvs.
În timpul auditului nostru, vom verifica:

 • Audit Facebook Ads, Google Ads, Email Marketing
 • Viteza de încărcare a site-ului
 • Performanța platformei și/sau a plugin-urilor de la terți
 • Calitatea backlinkurilor
 • SEO
 • Experiența Utilizatorului
 • Structura Pâlniei de Vânzări
 • Audit optimizare Rate de Conversie
 • Strategia din prezent de a genera vânzări sau leaduri

La finalul evaluării noastre, vă vom oferi un plan de marketing digital personalizat și gratuit, adaptat pentru afacerea dvs. unică.

Solicitați un Audit Gratuit