ESTE TIMPUL SĂ REUȘEȘTI ÎN ONLINE.

Comandă Optimizare Magazin Online și Crește Vânzările Fără Alte Costuri

Vrei un magazin online care să-ți producă venituri totale lunare formate din 6-7-8 cifre? Îți realizăm cea mai amănunțită analiză axată pe conversie din România care îți va aduce GARANTAT vânzări mai mari.

Comandă Optimizare Site Acum!

Bună — Sunt Marian, co-fondatorul Marketos Agency și specialistul CRO din spatele unora din cele mai profitabile site-uri din România, DACH și US.

Am ajutat la construcția de zeci de site-uri cu un grad ridicat de conversie, care au generat vânzări/conversii în general cu minim 40% mai mari și care au însumat milioane de Euro. Știu exact cum să-ți faci un site să
convertească ca un nebun.

ÎN URMA AUDITULUI DE OPTIMIZARE RATE DE CONVERSIE SITE

În 5 zile primești Planul de Optimizare Magazin Online, Planul de Creștere Afacere și Consultanță.

Tu vei descoperii exact unde anume lași o grămadă de bani pe masă și de ce oamenii vin și pleacă din site-ul tău fără a-ți alege produsele sau serviciile.

Analizăm peste 310 metrici critici de conversie și acoperim fiecare detaliu al procesului de conversie al site-ului tău.

Îți arătăm ce anume trebuie să implementezi pentru ați crește substanțial ratele de conversie al site-ului.

Planul de Creștere Afacere va cuprinde un o analiză a profitabilității, un buget de marketing pentru următoarele 6 luni, cât și pași concreți cu ce trebuie să faci în următoarele 6 luni pentru a scala rapid.

2 ore de Consultanță și Mentorat unde îți explicăm într-un call 1 la 1 toate documentele trimise, îți răspundem la întrebări și îți oferim soluțiile pentru a crește afacerea la un nivel pe care nu îl credeai posibil.

@wilhelmr · Oct 5, 2021

I’ve seen my fair share of e-commerce checklists during the years, this one takes the cake. Looks super comprehensive and it’s ACTIONABLE. Superb job @jakasmid

Wilhelm Rahn

Product Manager/Designer

Cele 3 mari greșeli pe care majoritatea magazinelor online le fac

Lucrând ca expert de conversie în ultimii 6 ani, am învățat că majoritatea greșelilor care ucid conversia se rezumă la elementele de bază.

Dacă site-ul tău este lipsit de claritate, nu transmite încrederea necesară și îți copleșește vizitatorii cu detalii inutile … atunci nu își va atinge potențialul maxim în ceea ce privește vânzările și profiturile..

De asemenea,

După ce am analizat zeci de site-uri și magazine online, am observat că aproape TOATE fac aceleași 3 greșeli care ucid conversiile.

Acestea sunt cele mai mari 3 greșeli:

Ei fac procesul de checkout sau de contact inutil de complicat și confuz.

Pagina produsului sau a serviciului nu include toate elementele cruciale și absolut necesare pentru a converti.

Site-urile nu oferă o experiență de cumpărare pe mobile satisfăcătoare.

Aceste lucruri contează – pentru că te împiedică în mod activ să îți extinzi cu adevărat afacerea.

DUPĂ CE PRIMEȘTI AUDITUL NOSTRU DE OPTIMIZARE SITE

Cât de repede ai putea să te dezvolți dacă ratele de conversie s-ar dubla?

Ai putea fi la doar trei pași simpli de a ajunge la alte 100… 200… 1000 de vânzări pe zi..

Tot ce trebuie să faci este să faci clic pe butonul de mai jos și să cumperi, probabil cel mai cuprinzător audit de optimizare site și îmbunătățire rate de conversie din România.

Comandă Optimizare Site Acum!

@wilhelmr · Oct 5, 2021

I’ve seen my fair share of e-commerce checklists during the years, this one takes the cake. Looks super comprehensive and it’s ACTIONABLE. Superb job @jakasmid

Wilhelm Rahn

Product Manager/Designer

Ești îngrijorat/ă de

costurile tot mai mari de promovare?

Iată un lucru nebunesc:

Aproape toate site-urile pe care le-am auditat recent păreau să se confrunte cu exact aceeași problemă:

O creștere anuală a costurilor de achiziție a clienților

Toți acești proprietari de site-uri și magazine online (sau echipele lor) petreceau sute de ore în fiecare lună pentru a-și optimiza campaniile publicitare… și totuși, în fiecare an – fără eșec! – devenea din ce în ce mai costisitor să convertească vizitatorii site-ului în cumpărători.

Dar dacă ți-aș spune că nu reclamele tale sunt problema?

În schimb, iată care este problema: magazinul tău online sau site-ul tău pur și simplu nu este complet optimizat pentru a transforma vizitatorii în cumpărători.

La Marketos realizăm și reclame (Facebook, Google, TikTok) pentru diferiți clienți, și avem rezultate incredibile, iar costurile de conversie nu au crescut și chiar s-au micșorat, iar scăderile cele mai mari au apărut la site-urile care au investit în optimizarea site-ului.

Sarcina anunțurilor tale este de a aduce clicuri pe site-ul tău web.

Sarcina site-ului tău web este de a-i transforma în clienți.

Aici este locul unde

Optimizarea Ratelor de Conversie

(CRO) intră în joc

Fiecare Euro pe care îl investești astăzi în CRO îți va aduce 100 de Euro în următoarele 12 luni… și apoi încă 100 de Euro în anul următor… și apoi încă 100 de Euro în anul următor.

Cu un magazin online sau un site de servicii cu un nivel ridicat de conversie, vei vedea o imagine clară și scăderea imediată a costurilor de achiziție a clienților, cuplată cu o semnificativă creștere a valorii medii a coșului de cumpărături când vine vorba de magazine online, de alegerea unor pachete mai scumpe în cazul altor site-uri sau de o rezervare rapidă a unei întâlniri/programări. Acum, aceste două efecte combinate vor face ca toate campaniile tale publicitare să lucreze cu adevărat pentru tine.

Comandă Optimizare Site Acum!

De ce am nevoie de optimizre site ACUM?

Acum, mai întâi de toate… Dacă te decizi să cumperi acest serviciu, trebuie să știi ca ceea ce primești este o analiză foarte amănunțită, personalizată și care vine cu soluții clare pentru îmbunătățirea majoră a ratelor de conversie a site-ului tău și a afacerii tale. Nu vei primi doar o listă cu lucruri pe care tu trebuie să le faci tu (ca în cazul altor cursuri sau produse), ci experții Marketos vor face totul și îți vor da exact pașii de acțiune.

Mi-am propus să fac lucrurile cât mai clare pentru tine.

AICI ESTE PROMISIUNEA MARKETOS

Auditul pentru optimizarea site-ului îți va oferi pași clari, ușor de urmat, care vor:

reduce costurile cu achiziția clienților tăi

va crește valoarea medie a comenzilor

va crește vertiginos ratele de conversie.

Cu documentul de optimizare site pe care îl vei primi de la noi vei putea să pătrunzi în fiecare aspect al magazinului tău online sau site-ului tău web. Sunt analizați peste 300 de indicatori de conversie, iar după implementări vei stoarce până la ultima picătură de conversii din fiecare element al site-ului tău online.

Și, în cele din urmă, documentul primit îți va spune exact care sunt pașii pe care trebuie să-i urmazi, astfel încât să poți implementa schimbările care necesită cel mai puțin efort și să obții din start cea mai mare îmbunătățire a ratei de conversie..

Comandă Optimizare Site Acum!

@wilhelmr · Oct 5, 2021

Bravo @jakasmid – absolutely amazing resource: the added value here is off the charts! Keep the good work!

Blendor Sefaj

Product Manager/Designer

Preview of the checklist

(34 out of 300 checkpoints)

De ce trebuie să ai încredere în noi?

Marketos Agency este o agenție de performance marketing cu birouri în România, Viena și San Francisco. Avem clienți extrem de mari, vezi petfood.express din US (afacere de peste 1 miliard de dolari) și hofmanns.de (afacere de peste 300 de milioane de euro), iar la ambele site-uri am lucrat și adus îmbunătățiri majore a ratelor de conversie.

Eu, Marian, CEO Marketos România și co-fondator Marketos Agency, sunt un tip profund analitic și, în toți cei peste 6 ani de activitate full time în industria de digital marketing, am rămas obsedat de ceea ce funcționează cu adevărat și ceea ce nu funcționează în lumea reală. Ce schimbări au un efect real asupra ratelor de conversie, a campaniilor, a ratelor de conversie din emailuri. Ce elemente cresc vânzările și profiturile și care sunt metodele cele mai rapide de scalare de la 0 la 1 mil euro cifră de afaceri, de la 1M la 5M euro cifră de afaceri, de la 5M la 100M euro cifra de afaceri.

Mai jos îți voi arăta cateva dovezi cu rezultate incredibile din campanii (atât Facebook, cât si Google), dar al căror succes a fost dat în special de îmbunătățirea masivă a ratelor de conversie din site.

În concluzie, am o înțelegere profundă a ceea ce afectează ratele de conversie online – și sunt fericit să împărtășesc toate aceste cunoștințe și experiență cu tine..

DOVADA!

rezultate optimizare site
rezultate optimizare rate de conversie

În regulă, sunt convins – cum funcționează asta?

  1. Cumperi cea mai amănunțită analiză bazată pe conversie din România pentru site-ul tău online.
  2. Un expert în optimizare rate de conversie de la Marketos va analiza site-ul tău și va reveni către tine cu un document ce va cuprinde rezultatele a peste 310 de metrici de conversie analizați, recomandări, cât și pașii de urmat.
  3. Vom stabili un call video 1 la 1 pentru a-ți răspunde la toate întrebările suplimentare pe care le ai după ce ai analizat documentul.
  4. La sfârșitul callului video, în 3 zile vei primi un bonus special customizat pe tipul tău de afacere, o strategie de scalare pe următoarele 6 luni, care te va ajuta să îți crești afacerea foarte rapid.
  5. După ce termini cu implementările sugerate in document, vei începe să te bucuri de creșterea veniturilor.

NU MAI LĂSA (MULȚI) BANI PE MASĂ

Obține cel mai avansat document de optimizare site din România ACUM!

PRICING TABLE

100% 14-Day Money Back Guarantee

After your purchase, you have 14 days to ensure the E-commerce Checklist is valuable for you. If you’re not completely satisfied and don’t find value in it, I will refund your payment, guaranteed!

Why more than 3300+ satisfied customers just ❤️ the E-commerce Checklist

REVIEWS

AȘA CUM AM SPUS

Auditul pentru optimizarea site-ului îți va oferi pași clari, ușor de urmat, care vor:

reduce costurile cu achiziția clienților tăi

va crește valoarea medie a comenzilor și numărul lor

va crește vertiginos ratele de conversie.

Comandă Optimizare Site Acum!

Mai ai câteva întrebări rămase?

Este perfect normal. 😃

La naiba, de obicei verific 10 recenzii înainte de a comanda ceva online. Probabil că și tu faci la fel.

De aceea, am alcătuit o listă de întrebări și răspunsuri comune care te vor ajuta să iei o decizie.

Afacrea noastră generează din vânzările online mai putin de 250.000 euro pe an. Este acest serviciu valoros pentru mine?

1/5


A: Cu siguranță da. Optimizarea ratei de conversie (CRO – Conversion Rate Optimization) este deosebit de importantă pentru site-urile mai noi, care nu-și pot permite să își irosească bugetul publicitar prin efectuarea de teste A/B pentru a-și da seama ce funcționează și ce nu.

B: O creștere a ratei de conversie cu 20%, înseamnă ca în aceleași condiții, adică cu același eforturi, dacă înainte site-ul îți aducea vânzări de 100.000 euro pe an, acum îți va aduce 120.000 euro pe an. Iar această creștere va fi anuală. În majoritatea cazurilor, ratele de conversie după implementarea tuturor recomandărilor cresc cu mai mult de 40%.

Acest pachet de optimizare site este dedicat doar magazinelor online?

2/5


Cu siguranță NU. Chiar dacă un magazin online are de regulă mai multe pagini de analizat, un site performat și care convertește este foarte important pentru orice tip afacere unde se vinde ceva. Avem site-uri din domeniul medical, fitness, restaurante, construcții, finanțe, SaaS și multe altele, pe care le-am optimizat, ca apoi să genereaze substanțial mai multe leaduri, leaduri care au dus apoi la vânzări totale de milioane.

Garantați rezultatele?

3/5


Noi oferim garanții pentru toate serviciile oferite. Fie că este vorba de acest serviciu dedicat optimizării site-ului, sau servicii de Facebook Ads, Google Ads, SEO, Email Marketing.

Dacă după ce implementați în site absolut toate modificările recomandate în documentul pe care îl primiți, iar rata de conversie nu se îmbunătățește cu minim 20%, în următoarele 12 luni de la implementare, pe același volum de trafic anterior implementării, atunci vă vom returna integral suma plătită.

În cât timp de la finalizarea comenzii voi primi documentul?

4/5


Timpul de execuție al analizei complete cât și al documentului este în medie între 30-50 de ore de lucru. Din acest motiv, după finalizarea comenzii, noi garantăm că în maxim 7 zile lucrătoare vei primi documentul, iar apoi tu te poți programa pentru callul video explicativ și vei primi și bonusul surpriză.

Mai am și alte întrebări…

5/5


A: Ei bine, lasă-mă să mă ocup eu de asta! Pur și simplu trimite-mi un e-mail (la marian.cristinescu@marketos.ro) și voi fi bucuros să îți răspund la orice întrebare.

ȘI DACĂ EȘTI LA ZI…

Este timpul să îți îmbunătățești astăzi site-ul:

Comandă Optimizare Site Acum!

Ești pregătit să vorbești cu un expert în marketing? Sună-ne.

0747099238

50k

ore expertiză

10+

experți marketing

40+

siteuri lansate

Cu locații în Romania, Austria și USA, Marketos este pregătită să-ți ofere cele mai bune servicii de marketing care să-ți dezvolte afacerea.

Locatiile noastre

Romania (HQ): Str. Iancu Văcărescu nr. 7, 300179, Timișoara

Austria: Keltengasse 23, 2353 Guntramsdorf

San Francisco: 660 4th Street, San Francisco, CA 94107

Pentru programări telefonice, apelați:

0747 099 238

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cunoașterea cheltuielilor de publicitate actuale aproximative ne va ajuta să ne pregătim pentru auditul nostru și pentru apelul telefonic.
Indiferent de cât de bună va fi strategia noastră de promovare online, aveți nevoie de un buget pentru implementarea ei.