Acasă / Servicii / SEO / Magazin online

Optimizare SEO Magazin Online

Maximizează Vizibilitatea și Conversiile Magazinului Tău Online cu Strategii SEO Avansate și Personalizate Nevoilor Tale!

0747099238

100% Creștere Garantată

optimizare seo magazin online

Ce este Optimizare SEO pentru Magazine Online?

Optimizarea SEO pentru magazinele online este procesul de optimizare a unui magazin online pentru a se poziționa mai bine în paginile de rezultate ale motoarelor de căutare (SERP). Acest lucru se realizează printr-o combinație de tehnici de optimizare on-page și off-page. SEO Magazin Online include optimizarea titlurilor și descrierilor produselor, precum și a structurii generale a site-ului și a navigării.

Deși SEO pentru magazine online poate fi un proces complex și consumator de timp, este adesea esențial pentru firmele care doresc să aibă succes în lumea competitivă a comerțului cu amănuntul online. Echipa Marketos poate crește vizibilitatea magazinului dvs. online și vă poate ajuta să generați mai mult trafic și vânzări!

Aflați din interior ce vă reține site-ul dvs. web să crească – Audit SEO Gratuit Disponibil!

seo magazine online

Servicii SEO Magazine Online

Optimizare SEO in Page Magazin Online

Identificăm și integrăm cuvintele cheie relevante în titluri, descrieri de produse, metataguri și URL-uri, pentru a atrage utilizatorii țintă. Optimizăm imaginile, refacem structura url-urilor, creăm conținut de valoare și optimizat seo, optimizăm pentru mobile, optimizăm viteza de încarcare, realizăm linkuri interne, îmbunătățim securitatea, implementăm Schema Markup, asigurăm recenzii și ratinguri.

Optimizare SEO Google Merchant

Dacă doriți ca magazinul dvs. online să se claseze mai bine în paginile de rezultate ale motoarelor de căutare, este important să vă asigurați că site-ul dvs. este optimizat pentru Google Merchant Center. Google Merchant Center este o platformă de încredere care îi ajută pe proprietarii de site-uri de comerț electronic să își gestioneze datele despre produse și să le pună la dispoziția potențialilor clienți. Marketos folosește tehnici dovedite pentru a vă optimiza magazinul online pentru Merchant Center. Ne vom asigura că produsele dvs. sunt vizibile pentru potențialii clienți, astfel încât să puteți obține cele mai bune rezultate în comerțul electronic.

Optimizare Google Customer Reviews

Comentariile clienților Google sunt o modalitate puternică de a construi încredere și credibilitate cu potențialii clienți. Prin afișarea în mod vizibil a recenziilor clienților pe site-ul dvs. web și pe profilul GMB, puteți arăta că afacerea dvs. este orientată spre rezultate și că este de încredere pentru clienți. Echipa Marketos vă oferă o serie de tehnici pentru a vă optimiza recenziile Google. Vă putem ajuta să obțineți mai multe recenzii pozitive, să gestionați și să răspundeți la feedback și să afișați în mod strategic recenziile pentru a vă îmbunătăți șansele de a câștiga noi afaceri și de a vă consolida relațiile existente.

Optimizare SEO Google Shopping

Dacă vindeți produse online, atunci trebuie să vă asigurați că listele dvs. apar în rezultatele Google Shopping. La urma urmei, acolo se duc majoritatea oamenilor atunci când caută să cumpere ceva. Din fericire, există câteva strategii dovedite care vă pot ajuta ca anunțurile dvs. să se claseze foarte bine în rezultatele Google Shopping. Puteți avea încredere în experții de la Marketos pentru a vă optimiza listările și a obține cele mai bune rezultate pentru magazinul dvs. online.

icon rata de retentie agentie seo

RATA DE RETENȚIE

91%

Media industriei 50%

icon scor de satisfactie clienti la agentia seo marketos

SATISFACȚIA CLIENȚILOR

93%

Media industriei 72%

icon net promoter score agentie seo

NET PROMOTER SCORE

83

Media industriei 16

Transformă-ți prezența magazinului online cu serviciile noastre de optimizare SEO!

Alege serviciile noastre SEO de la Marketos și transformă-ți afacerea într-un nume cunoscut pe internet!

0747099238
Agentie SEO Romania

Ce sunt Serviciile SEO pentru magazine online?

Crești vizibilitatea în rezultatele motoarelor de căutare și atragi mai mult trafic relevant pe site-ul tău. Pe lângă ca noi creem conținut de valoare pentru Google, acesta aduce valoare și utilizatorului.

Serviciile SEO pentru magazine online se referă la o serie de strategii și practici aplicate cu scopul de a îmbunătăți vizibilitatea unui site de e-commerce în motoarele de căutare, pentru a atrage mai mulți vizitatori și a crește vânzările. Printre acestea amintim analiza și cercetarea cuvintelor cheie, optimizarea on-page, creare de conținut de calitate, realizarea de seo tehnic, construirea de link-uri (link building), optimizarea pentru cautarile locale, managementul recenziilor, integrarea de elemente de conversie, legarea seo de ppc.

Totul pentru a obține un trafic mai mare, mai multe vânzări și un return of investmant (ROI) cât mai mare.

Servicii SEO Profesionale

Certificări Marketos

Marketos Google Partner
Marketos Meta Business Partner
Marketos TikTok Marketing Partner
Shopify Partners
Klaviyo Partner
Hubspot cerified partner

Servicii SEO Profesionale

Optimizează-ți magazinul online pentru Google și obține rezultate în căutările Google care să iasă în fața celorlalți.

Servicii SEO off page

Tehnicile SEO în afara paginii includ scrierea de advertoriale și gestionarea reputației online. Marketos utilizează tehnici SEO avansate Off Page pentru a îmbunătății clasamentul în motoarele de căutare și a atrage mai mulți vizitatori organici pe site-ul tău.

seo link building

Link Building

seo backlinks

Analiză Backlinks

seo citari

Construcție de Citări

Servicii SEO on page

Echipa Marketos are o înțelegere profundă a SEO ON PAGE. Experții noștri pot optimiza fiecare element al site-ului tău pentru a îmbunătăți experiența generală a utilizatorului și pentru a vă poziționa pe locul 1 în Google! De la crearea de conținut la optimizarea vitezei paginilor și până la indexarea mobilă, noi le facem pe toate.

seo optimizare date structurale

Optimizarea Datelor Structurate

Fragmente Recomandate

E-A-T

javascript seo

JavaScript SEO

icon page speed insight

Viteza Paginii

seo optimizare crawl

Optimizarea Crawl

icon seo tehnic

SEO Tehnic

Analiză servicii SEO

Analiza SEO include, dar nu se limitează la urmărirea traficului, integrarea Google Analytics, analiza competitorilor, analiza, configurarea Google Search Console și cercetarea cuvintelor cheie. Echipa Marketos va finaliza toți pașii necesari și va efectua analize continue pentru a vă menține afacerea în topul rezultatelor de căutare.

urmarire seo ecommerce

Urmărire eCommerce

Integrare Google Analytics

configurare google search console

Configurarea Google Search Console

Configurare Bing Webmaster Tools

analiza heatmap

Analiză Heatmap

Comerț electronic îmbunătățit

Servicii SEO Conexe

Celelalte servicii SEO ale Marketos includ SEO local, SEO eCommerce și soluții SEO specializate. Oferim servicii specializate pentru orice tip de firmă. Fie că ești interesat de SEO cu inteligență artificială sau de optimizarea Google My Business, suntem aici pentru a te ajuta.

seo cautare vocala

Căutare vocală

indexare pe mobil

Indexare pe Mobil

seo international

SEO Internațional

Managementul Reputației Online

seo local

SEO Local

seo magazine online

eCommerce SEO

seo start ups

SEO Start Ups

seo companii

Enterprise SEO

Procesul nostru SEO

Află cum Echipa Marketos îți va duce afacerea pe prima pagină în Google!

Market Research SEO

Market research SEO (Search Engine Optimization) este procesul de cercetare și analiză a pieței și a competitorilor din punctul de vedere al optimizării pentru motoarele de căutare. Scopul acestui proces este de a identifica oportunități, strategii și practici care să îmbunătățească poziționarea unui site web în rezultatele căutărilor și să atragă un trafic mai mare și mai relevant de vizitatori. Cuprinde analiza cuvintelor cheie care trebuiesc targetate și analiza concurenței.

Audit SEO

Echipa Marketos va identifica toate oportunitățile de creștere SEO ale site-ului tău. Vom analiza totul, de la structuria conținutului și a legăturilor interne, până la arhitectura site-ului, profilurile backlink, SEO tehnic și optimizarea de căutare.

Strategie SEO

În faza de strategie analizăm ce am descoperit în urma auditului SEO și a market research și vom prioritiza taskurile de SEO. Vom genera un plan de acțiune pe 12 luni care va cuprinde milestones clar definiți pe care trebuie să-i atingem.

Implementare SEO

În faza de strategie analizăm ce am descoperit în urma auditului SEO și a market research și vom prioritiza taskurile de SEO. Vom genera un plan de acțiune pe 12 luni care va cuprinde milestones clar definiți pe care trebuie să-i atingem.

Raportare SEO

Avem un sistem avansat de raportare pentru a ne asigura că totul este urmărit, iar tu vei avea tot timpul acces la cele mai noi rezultate. Folosim Semrush și Ahrefs. De asemenea ai acces la un project manager care îți va răspunde la orice nelămurire.

120+

Clienți serviți din mai multe industrii diferite

15+

5 – stele Google Reviews de la clienți mulțumiți

18+

Echipă puternică de experți în digital marketing

220+

Milioane Euro în vânzări generate direct din marketing

Studii de caz

Serviciile noastre dovedite de marketing pe internet îmbunătățesc randamentul investițiilor pentru proprietarii de afaceri.

Vezi toate studiile de caz

Testimoniale clienți

Vezi ce spun clienții noștri despre servicile noastre de Marketing.

Florin
Florin
31/10/2023
Excelente servicii, recomand cu încredere!!!
Stefan Dmg
Stefan Dmg
31/10/2023
Am rămas plăcut surprins de promptitudinea de care au dat dovada, recomand!
Alexandra
Alexandra
31/10/2023
O colaborare cu rezultate minunate, recomand cu drag!
elena blidaru
elena blidaru
23/10/2023
Am avut parte de o experiența pozitivă la Agenția Marketos, care a demonstrat un nivel înalt de competentă și creativitate pe tot parcursul colaborării.Recomand cu caldura!!
Traduceri Ascendent
Traduceri Ascendent
17/10/2023
O colaborare stabila, notabila, cu rezultate remarcabile. Va multumesc!
Elena Alina SUSAN
Elena Alina SUSAN
13/10/2023
Profesionism si promptitudine, asa ii caracterizez pe partenerii mei de afaceri, o agentie pe care te poti baza mereu. Multumim pentru colaborare, va recomand cu drag!
Virginia Lungu
Virginia Lungu
26/09/2023
Va mulțumesc pentru tot sprijinul acordat în promovarea afacerii noastre, atât pentru campaniile plătite cât și pentru serviciile de promovare organica pe YouTube.
GINA ION COJOCARU
GINA ION COJOCARU
15/09/2023
O experiență excelentă la Agentia Marketos, Personalul a fost amabil și atent la nevoile noastre, se remarcă prin calitatea serviciilor, seriozitate, profesionisti.Recomand cu incredere.

SEO dezvăluit:

Echipa din culise

Pentru a putea obține creșterea SEO pe care o dorești ai nevoie de cel puțin 4 oameni – SEO expert, Developer, Designer și Content Writer. Orice altă variantă nu te va aduce pe primul loc. La Marketos găsești om dedicat pentru fiecare specializare și mai mult…


Cristinescu Marian expert SEO Marketos

Marian Cristinescu

CEO

SEO, PPC, CRO & Business Growth Hacking

14+ Ani Experiență

Daniel Banica Marketing Expert

Daniel Banica

Co-Founder

Head of International Growth

22+ Ani Experiență

Luminita Tolea Project Manager si Expert Vanzari

Luminita Tolea

Project Manager & Expert Vânzări

6+ Ani Experiență

Bianca Banica - Expert PPC

Bianca Banica

COO

PPC, Senior Content Marketing

5+ Ani Experiență

Isabela Raca Media Buyer

Isabela Raca

Media Buyer Meta & TikTok

4+ Ani Experiență

Sergiu Koposcsuk

Designer UI / UX

4+ Ani Experiență

Cristi Tataru Expert SEO Marketos

Cristi Tătaru

SEO Expert

7+ Ani Experiență

Darius Casapu

Video Editor

3+ Ani Experiență

Sebastian Schneider Media Buyer si SEM

Sebastian Schneider

Media Buyer Meta & SEM

3+ Ani Experiență

Andrei Moisii Senior Developer

Andrei Moisii

Senior Developer, B2B Specialist

8+ Ani Experiență

Vezi toți membrii

Instafeed

Preț SEO Magazin Online

Calitatea superioară în SEO nu înseamnă costuri exorbitante. Descoperă prețurile noastre SEO și investește inteligent în viitorul online al afacerii tale!

Preț SEO Magazin Online

de la 990€

Promovare Canal Youtube – SEO Youtube și Video

de la 490€

SEO Google My Business

de la 490€

Advertoriale SEO

de la 25€

Ai întrebări legate de serviciile noastre SEO? Sună-ne sau cere o ofertă!

Alege serviciile noastre SEO de la Marketos și transformă-ți afacerea într-un nume cunoscut pe internet!

0747099238

Industrii cu care lucrăm

Marketos oferă servicii dedicate de SEO pentru industrii ca a ta

Servicii SEO pentru Magazine Online

Servicii SEO pentru Clinici Medicale

Servicii SEO pentru Contabili

Servicii SEO pentru Doctori

Servicii SEO pentru Avocati

Servicii SEO pentru Mecanici

Servicii SEO pentru Dentiști

Servicii SEO pentru Fashion

Servicii SEO pentru SAAS

Servicii SEO pentru Real Estate

Servicii SEO pentru Agentii Imobiliare

Servicii SEO pentru Firme Constructii

Servicii SEO pentru Hoteluri

Servicii SEO pentru Agentii de Turism

Platforme cu care lucrăm

Indiferent pe ce tip de platformă e afacerea ta, noi te vom duce pe primul loc în Google.

Platforma Custom?

Contactează-ne
Servicii SEO pentru WooCommerce

Servicii SEO pentru WooCommerce

Servicii SEO pentru Shopify

Servicii SEO pentru Shopify

Servicii SEO pentru Magento

Servicii SEO pentru Magento

Servicii SEO pentru GoMag

Servicii SEO pentru GoMag

Servicii SEO pentru ContentSpeed

Servicii SEO pentru ContentSpeed

Servicii SEO pentru PrestaShop

Servicii SEO pentru PrestaShop

Servicii SEO pentru BigCommerce

Servicii SEO pentru BigCommerce

Servicii SEO pentru Open Cart

Servicii SEO pentru Open Cart

Agenție SEO pentru toată România

Unde oferim serviciile noastre

Lucrăm cu toate afacerile din România.

Contactează-ne

Agenție SEO București

Agenție SEO Cluj Napoca

Agenție SEO Iași

FAQ

Optimizarea SEO pentru un magazin online implică îmbunătățirea vizibilității site-ului în motoarele de căutare, prin optimizarea conținutului, a structurii site-ului, și creșterea autorității acestuia, cu scopul de a atrage un trafic mai mare și de a crește rata de conversie.
Rezultatele SEO pot varia, dar de obicei, îmbunătățiri pot fi văzute în 3-6 luni. Totuși, pentru rezultate pe termen lung și sustenabile, SEO trebuie văzut ca un efort continuu.
Deși cuvintele cheie și construirea de linkuri sunt componente esențiale ale SEO, optimizarea SEO implică și îmbunătățirea experienței utilizatorului, crearea de conținut valoros și relevant, optimizarea pentru dispozitive mobile, și îmbunătățirea vitezei de încărcare a paginilor.
Absolut! O strategie SEO eficientă nu doar crește traficul pe site-ul tău, dar îmbunătățește și experiența utilizatorului și relevanța conținutului, ceea ce duce la o rată de conversie mai mare.
Nu, optimizarea SEO eficientă necesită atenție la fiecare pagină a site-ului tău. Fiecare pagină de produs, categorie, și articol de blog ar trebui să fie optimizat pentru a atinge rezultatele dorite în SEO.
Da, optimizările tehnice sunt fundamentale pentru SEO. Acestea includ îmbunătățirea vitezei de încărcare a site-ului, optimizarea pentru dispozitive mobile, structura URL-ului, și rezolvarea problemelor de cod care pot împiedica motoarele de căutare să indexeze site-ul corespunzător.
Recenziile pozitive pot îmbunătăți vizibilitatea și autoritatea site-ului în motoarele de căutare. Ele furnizează conținut unic și actualizat regulat, și pot include cuvinte cheie relevante, contribuind la îmbunătățirea SEO.
Da, SEO este o strategie extrem de cost-eficientă. Odată ce site-ul tău obține clasări înalte în rezultatele organice ale motoarelor de căutare, nu trebuie să plătești pentru clicuri, spre deosebire de publicitatea plătită.
Menținerea pozițiilor în Google necesită un efort constant și o monitorizare continuă a performanței SEO

Ești pregătit să vorbești cu un expert în marketing? Sună-ne.

0747099238

50k

ore expertiză

10+

experți marketing

40+

siteuri lansate

Cu locații în Romania, Austria și USA, Marketos este pregătită să-ți ofere cele mai bune servicii de marketing care să-ți dezvolte afacerea.

Locatiile noastre

Romania (HQ): Str. Iancu Văcărescu nr. 7, 300179, Timișoara

Austria: Keltengasse 23, 2353 Guntramsdorf

San Francisco: 660 4th Street, San Francisco, CA 94107

Pentru programări telefonice, apelați:

0747 099 238

Cunoașterea cheltuielilor de publicitate actuale aproximative ne va ajuta să ne pregătim pentru auditul nostru și pentru apelul telefonic.
Indiferent de cât de bună va fi strategia noastră de promovare online, aveți nevoie de un buget pentru implementarea ei.