Agenție Premiată în Marketing de Creștere în Domeniul Sănătății

Expertiză dovedită în marketing de creștere și performanță pentru startup-uri din domeniul sănătății, clinici medicale și cabinete stomatologice.

promovare clinica medicala google

Rezultate

…but don’t just take our word for it. Check out some of our ecommerce case studies and see what we’ve done.

Anastasios.ro

CPA 25 RON | Buget €10k+

TravelPlannner.ro

ROAS 300+ | Buget €20k+

Petfood.express

ROAS 5+ | Buget $150k+

Hofmanns.de

ROAS 4+ | Buget €50k+

Recunoscuți ca o agenție de marketing de top

Ești potrivit pentru a lucra cu Marketos?

Clinicile medicale și cabinetele stomatologice care au câștigat cel mai mult din gestionarea continuă a publicității online arată de obicei cam așa:

Venituri în ultimele 12 luni > €250,000

Bugetul lunar de cheltuieli publicitare ≥ €3,000

Acesta este podeaua, nu plafonul. Cu cât aveți deja mai multe venituri și trafic, cu atât mai mare este potențialul ROI al gestionării publicității platite online și al optimizării veniturilor.

Suntem partenerul potrivit pentru afacerea ta?

servicii promovare clinica medicala si cabinet stomatologic

Știai că noi lucrăm doar cu mai puțin de 10% dintre companiile care ne contactează? Când vine vorba de verificarea potențialilor noștri clienți și de a-i ajuta pe aceștia să ne verifice pe noi, folosim criterii bine stabilite pentru toate părțile implicate. Răspunsul la întrebările de mai jos le vom clarifica împreună în primul call pe care îl vom avea.

Dacă ne luați în considerare pentru a face munca de marketing pentru compania ta, suntem siguri că avem resursele și abilitățile necesare pentru a atinge obiectivele și a avea un impact pozitiv asupra afacerii tale? Dacă răspunsul este afirmativ, trecem la pasul următor.
O componentă critică a capacității noastre de a avea un impact semnificativ asupra afacerii tale este bugetul cu care lucrezi. Ai putea avea o strategie construită extraordinar și optimizată de cei mai buni specialiști în marketing din industrie, dar să eșuezi lamentabil din cauza unui buget insuficient sau inconsistent. De obicei, lucrăm cu bugete de minim 3000 de euro pentru cheltuieli publicitare, fără a include comisionul de gestionare.
Suntem implicați pe termen lung și vrem ca și tu să fii la fel. După configurarea noastră inițială cu angajamentul de început (care depinde de cât timp trebuie să gestionăm marketingul tău pentru a avea o bază bună), contractul tău se încheie de la lună la lună. Este nevoie de multă muncă pentru a integra un nou client la Marketos. Cu un astfel de angajament cu risc atât de scăzut din partea ta și cu așteptări mari de a vă păstra pe termen lung din partea noastră, dorim să facem tot ce putem pentru a ne asigura că aceasta este o oportunitate pentru noi de a lucra împreună și de a obține succes în anii următori.
Am configurat direcționarea cuvintelor cheie pentru a fi cât mai specifici posibil, vizând exact termenul de căutare care știm că va duce la cel mai înalt nivel de calitate. Acest lucru se face prin potrivirea pe cât de mult posibil a textului anunțului cu termenul de căutare și prin direcționarea către o pagină de destinație specifică din punct de vedere geografic, adaptată la locația lor.
Folosim toate mijloacele de comunicare. Ideal este să aveți implementate pe site toate opțiunile de a fi contactați. Telefon, chat, formular contact si email. Dacă nu le aveți, vă vom ajuta noi.
Marketos alocă timp pentru a te cunoaște și a înțelege exact tipul de serviciu oferit. Analizăm concurenții, identificând oportunități de creștere. Bazat pe analiza preliminară realizăm strategii individuale care să performeze și în domeniile cele mai concurențiale.
Folosim metode de urmărire și prezentăm rapoarte detaliate. Astfel tu vei știi exact cate persoane au sunat, câți au completat formularul și cât a costat obținerea acestor leaduri. Obiectivul nostru este tot timpul să avem un cost de achiziție pacient cât mai mic.

Marketing Digital Pentru Sănătate

Achiziționați noi pacienți pentru clinica medicală sau cabinetul stomatologic cu ajutorul marketingului nostru specific domeniului sănătății și a publicității direcționate

Înțelegem provocările pe care le presupune navigarea într-o industrie care oferă o cale îngustă de creștere.

Îți ajutăm brandul să accelereze, dându-ți o voce distinctă și evidențiind natura disruptivă a clinicii/cabinetului tău fără a-i compromite integritatea și autoritatea. Strategiile noastre de creștere vor face ca serviciile tale în domeniul sănătății să fie prezentate simplu, să fie accesibile și adaptabile la punctele de durere unice ale clienților tăi.

Dezvoltăm afacerile din domeniul sănătății cu ajutorul soluțiilor noastre de marketing online

echipa agentie marketos

Fă cunoștință cu echipa ta de marketing

La Marketos, ne mândrim cu angajarea celor mai tenace, inovatori și talentați specialiști în marketing digital din industrie. Parteneriatul cu noi îți oferă propria ta echipă de marketing digital, cu strategul tău de marketing dedicat, care va fi principalul tău punct de contact și responsabil pentru strategia ta de marketing. Strategul tău de marketing lucrează îndeaproape cu echipa sa, care include specialiști în marketing în PPC, SEM, e-mail, SMS, design, analiști de date și optimizarea ratei de conversie pentru a obține rezultate. Lucrul împreună și specializat, comunicarea continuă, va genera pentru tine o crește durabilă și profitabilă.

Hai să creștem împreună

Contactează-ne pentru a cere o ofertă UNICĂ sau pentru a te programa la o primă discuție fără obligații (este gratuită). Te vom contacta în termen de o zi pentru a programa o convorbire strategică rapidă. Putem comunica și prin e-mail, dacă îți este mai ușor.

Ești pregătit să vorbești cu un expert în marketing? Sună-ne.

0747099238

50k

ore expertiză

10+

experți marketing

40+

siteuri lansate

Cu locații în Romania, Austria și USA, Marketos este pregătită să-ți ofere cele mai bune servicii de marketing care să-ți dezvolte afacerea.

Locatiile noastre

Romania (HQ): Str. Iancu Văcărescu nr. 7, 300179, Timișoara

Austria: Keltengasse 23, 2353 Guntramsdorf

San Francisco: 660 4th Street, San Francisco, CA 94107

Pentru programări telefonice, apelați:

0747 099 238

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cunoașterea cheltuielilor de publicitate actuale aproximative ne va ajuta să ne pregătim pentru auditul nostru și pentru apelul telefonic.
Indiferent de cât de bună va fi strategia noastră de promovare online, aveți nevoie de un buget pentru implementarea ei.