Studii de caz

Agenția noastră de marketing digital ajută companii să crească loialitatea consumatorilor și să găsească clienți noi online. Aici veți găsi o selecție a lucrărilor noastre. Acestea sunt câteva dintre rezultatele pe care le-am obținut.

Ce spun clienții noștri

Sebastian C.
CEO Travelplanner.ro

“In perioada de vara cu aceasta pandemie si incertitudine, sincer, nu ma asteptam sa vindem vacante. Echipa Marketos a realizat minuni. Vanzarile online venite in agentie din platforma travelplanner.ro pe lunile iulie si august au fost mai mari decat puteam noi procesa in agentie comenzile. Recomand Marketos.ro”

Vlad M.
Owner Bebeke

“Vanzarile au crescut foarte mult dupa ce baietii de la marketos au preluat realizarea reclamelor pe facebook si google. Au un roas de peste 7. Sper sa continuam colaborarea pe foarte multi ani inainte.”

Mihai A
CEO WildFashion

“Anul 2020 a fost cel mai greu an pentru noi. A trebuit să facem modificări majore pentru a supraviețui pandemiei. Dependența noastră de produsele realizate în China aproape ne-a costat afacerea. Ideile venite de la Marketos au fost excepționale, iar modul cum au fost aplicate a menținut această afacere în funcțiune. Chiar dacă cifra de afaceri s-a redus cu 40%, profitul total a crescut cu 30%, ceea ce a fost incredibil.”

Tot ce trebuie să știi despre marketingul eCommerce

Marketing pentru avocați: Cum să obții clienți noi ca avocat
VEZI MAI MULTE
Email Marketing: Ghidul tău de Email Marketing și Automatizări
VEZI MAI MULTE
10 tendințe de transformare digitală de pregătit pentru 2021
VEZI MAI MULTE
Metodologia Creșterii folosind Marketingul Online
VEZI MAI MULTE