Agenție PPC – Marketos își adaptează strategiile pentru a se potrivi cu evoluția platformelor în continuă schimbare. Echipa noastră de experți în PPC și Search folosește elementele cheie și reusrse extinse pentru a se îmbunătăți continuu și a rămâne în fața celorlalți.

Agenție PPC – Pay Per Click Care Generează Venituri în Mod Eficient

Serviciile noastre PPC pe Google, Facebook & Instagram și TikTok obțin lead-uri și vânzări mai bune pentru afacerea ta

O campanie PPC (pay per click/plătești pe clic) puternică îți va aduce rezultate aproape instantanee. Serviciile noastre premium de gestionare a PPC îți vor plasa afacerea în fața consumatorilor potriviți pe Google, Facebook și alte site-uri cu trafic ridicat.

Marketos este o agenție certificată Google, iar acest lucru se poate verifica AICI.

Agnetie Marketing Online
Agentie PPC

Focusare pe cuvinte care convertesc

Vom elabora o strategie PPC care să îmbunătățească atât volumul de clienți potențiali, cât și calitatea clienților, prin direcționarea cuvintelor cheie relevante, aducându-ți doar traficul cu cea mai mare intenție de a cumpăra.

Servicii PPC bine puse la punct

Comparativ cu alte canale, marketingul pay-per-click îți permite să controlezi peste 100 de factori, oferindu-ți un control precis asupra celor care îți văd afacerea.

Atinge publicul țintă cu Agenția #1 PPC Marketos.

Nu îți promova brandul oriunde doar pentru ca toată lumea să îl vadă. Arăta-le valoarea brandului celor cărora le pasă cel mai mult cu ajutorul campaniilor PPC, ceea ce duce la obținerea de clienți potențiali de calitate superioară cu costuri mai mici.

Arătați ca o agenție cool, dar sunteți scumpi?

Nu, deloc! În comparație cu alte agenții de marketing PPC și cu ROI-ul pe care îl oferim, ni s-a spus că avem un preț foarte rezonabil. Structura noastră de prețuri este foarte simplă și flexibilă, pentru a ne asigura că atât tu, în calitate de client, cât și noi, în calitate de agenție, putem crește împreună.

Așa că ia legătura astăzi pentru a primi propunerea ta personalizată pentru administrare PPC.

Rezultate PPC Marketing

www.travelplanner.ro

Una din cele mai mari agenții de turism din România cu peste 20.000 de reviewuri reale. A avut o creștere a cifrei de afaceri de peste 110% în ultimii 2 ani, chiar dacă a fost pandemie.

www.bebeke.ro

Creștere a cifrei de afaceri de 92% în primul an de la preluare și cu 71% în al 2 lea an.

Recunoscută ca cea mai bună agenție PPC din Timișoara

Alege Serviciile Noastre PPC

Contactează-ne fără obligații pentru un plan PPC personalizat care să funcționeze pentru brandul tău.

Cum obține rezultate managementul nostru PPC

Ne punem în mișcare pentru a-ți oferi cel mai bun ROI pentru orice strategie PPC. Fie că ai nevoie de noi pentru a pune la punct o campanie existentă sau pentru a începe de la zero, echipa noastră se asigură că fiecare leu, euro, dolar cheltuit îți aduce randamentul de care ai nevoie. În acest moment administrăm cu succes bugete de peste 250.000 Euro pe lună cheltuite pe Google, TikTok și Facebook & Instagram.

Cercetare Amănunțită a Cuvintelor Cheie

Ne asigurăm că anunțurile aduc clienții care convertesc, folosind cercetări amănunțite, testări ale paginilor de destinație și multe altele.

Optimizare și Design Pagini de Destinație

Nu numai că îți oferim anunțurile potrivite, dar îți oferim și pagina de destinație potrivită. Paginile noastre de destinație îți vor maximiza rata de conversie a clienților.

Testare Continuă și Cuprinzătoare

Mai degrabă decât să îți urmezi instinctul, urmează procesul nostru riguros de testare. Aflăm ce funcționează și ce nu funcționează, maximizând eficiența PPC.

Acoperim mai mult decât Google Ads, TikTok Ads și Facebook Ads

Search

Plătiți pentru a apărea în fruntea unui motor de căutare pentru a atrage clienți care sunt deja interesați de produsul dumneavoastră.

Shopping

Te plasezi chiar în fața consumatorilor activi și în fața comepetitorilor atât pe Google Search cât și în Google Shopping.

Display

Maximizați notorietatea mărcii și stimulați conversiile prin integrarea anunțurilor dvs. direct în cele mai populare site-uri de pe internet.

Retargeting Ads

Economisiți cheltuielile de marketing prin aducerea înapoi a conversiilor anterioare cu tactici de retargetare testate și adevărate.

Facebook Ads

Obțineți publicitate eficientă în social media pe platforme populare precum Facebook și Instagram, toate la același preț.

Raportare Custom

Primiți analize complete în fiecare săptămână direct în emailul dvs., pentru a vedea încotro se îndreaptă cheltuielile dvs.

Programe Conversie

Avem o suită de analize, sondaje și alte instrumente care ne ajută să perfecționăm pâlnia de conversie.

Urmărire Robustă

Țineți evidența cuvintelor cheie, a anunțurilor și a paginilor de destinație care aduc trafic pe site-ul dvs. web.

De ce clienții aleg agenția noastră de marketing digital

Când vine vorba de executarea unei campanii PPC eficiente, este esențial să aveți nu doar experiență, ci și certificarea corespunzătoare. Marketos este mândră să dețină toate certificările necesare în PPC, iar echipa noastră este dedicată educației continue în acest domeniu în continuă evoluție.

  • Membrii echipei noastre sunt experți în toate canalele PPC necesare și sunt dependenți de analiză.
  • Construim pâlnii de vânzări personalizate, călătorii ale cumpărătorului și strategii de marketing cuprinzătoare care se integrează perfect în fiecare campanie PPC.
  • Suntem experți în Google și Facebook.
  • Avem portofoliul pentru a arăta rezultatele noastre stelare de PPC pentru alți clienți.
  • Vă economisim costul pe clic prin găsirea unor modalități creative de a valorifica promovarea.

Ce spun clienții noștri

Sebastian C.
CEO Travelplanner.ro

“Foarte comunicativi și mi-au depășit așteptările Foarte rapizi în procesarea feedback-ului și a modificărilor cerute.

Vlad M.
CMO Anastasios

“Rezervarile au crescut foarte mult dupa ce baietii de la marketos au preluat realizarea reclamelor pe Google. Costul de achizitie este bun si genereaza profit. Sper sa continuam colaborarea pe foarte multi ani inainte.”

Mihai A
CEO WildFashion

“Dacă nu am fi avut o promovare bună, afacerea noastră nu ar fi rezistat pandemiei. Marketos a fost agenția care m-a făcut să mă simt mulțumit încă de la prima conversație. Coordonatorii de proiect de la Marketos au fost receptivi și ne-au asigurat că vor produce ceea ce ne-am imaginat.”

Tot ce trebuie să știi despre marketingul eCommerce

Marketing pentru avocați: Cum să obții clienți noi ca avocat
VEZI MAI MULTE
Email Marketing: Ghidul tău de Email Marketing și Automatizări
VEZI MAI MULTE
10 tendințe de transformare digitală de pregătit pentru 2022
VEZI MAI MULTE
Metodologia Creșterii folosind Marketingul Online
VEZI MAI MULTE

Servicii dincolo de managementul nostru PPC

WEB DESIGN & UX
WEB DEVELOPMENT

Marketos oferă o combinație de servicii de marketing digital orientate spre obținerea celor mai bune rezultate semnificative.

SEO
EMAIL MARKETING
OPTIMIZARE RATE DE CONVERSIE
CREARE MAGAZIN SHOPIFY
MANAGEMENT REPUTAȚIE
PROMOVARE LOCALĂ

Ești gata să dai startul la călătoria de creștere?🚀

Campaniile noastre de PPC și de retargeting de nivel înalt se dovedesc a fi eficiente încă de la început și avem un palmares extraordinar în ceea ce privește reducerea costurilor pe click pentru clienții noștri.

Contactați-ne pentru a programa o primă discuție fără obligații (este gratuită).

Ești pregătit să vorbești cu un expert în marketing? Sună-ne.

0747099238

50k

ore expertiză

10+

experți marketing

40+

siteuri lansate

Cu locații în Romania, Austria și USA, Marketos este pregătită să-ți ofere cele mai bune servicii de marketing care să-ți dezvolte afacerea.

Locatiile noastre

Romania (HQ): Str. Iancu Văcărescu nr. 7, 300179, Timișoara

Austria: Keltengasse 23, 2353 Guntramsdorf

San Francisco: 660 4th Street, San Francisco, CA 94107

Pentru programări telefonice, apelați:

0747 099 238

Cunoașterea cheltuielilor de publicitate actuale aproximative ne va ajuta să ne pregătim pentru auditul nostru și pentru apelul telefonic.
Indiferent de cât de bună va fi strategia noastră de promovare online, aveți nevoie de un buget pentru implementarea ei.