Acasă » Blog » 9 Pași Pentru Succesul Afacerii Tale Pe Facebook și Instagram În 2024.

9 Pași Pentru Succesul Afacerii Tale Pe Facebook și Instagram În 2024.

Postat pe data de

Actualizat pe data de

9 Pași Pentru Succesul Afacerii Tale Pe Facebook & Instagram În 2024.

Ah, rețelele sociale – universul în care cuvintele noastre zboară rapid și unde imaginile colorate captează privirile curioase! Dar, știm cu toții că în această lume vibrantă, publicarea nu este doar un click spontan, ci o artă, nu-i așa? Este un dans delicat, unde fiecare postare pe Facebook sau Instagram are propriul său ritm și melodii, țintind spre inima și mintea audienței. La Marketos, aducem strategii de marketing expert și management de conținut direct în campaniile tale pe rețelele sociale, făcând din fiecare postare o adevărată capodoperă.

1. Definește-ți Obiectivele pe Facebook și Instagram

Fiecare postare pe rețelele sociale trebuie să aibă un scop clar definit. Înainte de a publica pe Facebook sau Instagram, este esențial să te întrebi ce anume vrei să atingi cu acea postare. Iată câteva exemple de obiective și modul în care acestea pot influența conținutul postării tale:

 • Promovarea unui Produs sau Serviciu: Dacă obiectivul tău pe Facebook și Instagram este de a îmbunătăți vânzările, atunci postarea ta ar trebui să prezinte produsul sau serviciul într-o lumină atractivă, eventual să includă o ofertă specială sau o reducere. Exemplu: “Descoperă noua noastră colecție de toamnă pe Instagram! Profită acum de 20% reducere la prima achiziție!”
 • Creșterea Angajamentului: Dacă intenționezi să stimulezi interacțiunea cu postarea ta pe Facebook, conținutul ar trebui să fie provocator sau să incite la discuție. Exemplu: “Care este destinația ta preferată de vacanță? Lasă-ne un comentariu pe Instagram și spune-ne de ce!”
 • Educarea Audienței: Dacă scopul tău este de a informa audiența despre un subiect pe Facebook sau să le oferi sfaturi utile, postarea ta ar trebui să fie informativă și ușor de înțeles. Exemplu: “Știați că reciclarea unei singure sticle de plastic poate economisi energie suficientă pentru a alimenta un televizor timp de 3 ore? Află mai multe despre importanța reciclării în articolul nostru pe Facebook!”
 • Creșterea Numărului de Urmăritori: Dacă obiectivul tău pe Instagram este de a atrage mai mulți urmăritori, atunci ar putea fi util să organizezi un concurs sau o tombolă. Exemplu: “Dă follow paginii noastre pe Instagram și dă tag unui prieten pentru șansa de a câștiga un voucher de cumpărături în valoare de 100 de lei!”

Stabilind un obiectiv clar pentru fiecare postare pe Facebook și Instagram, vei reuși să creezi conținut care să răspundă direct nevoilor și intereselor audienței tale, maximizând astfel impactul fiecărei postări.

2. Revizuirea Textului în Postările de pe Facebook și Instagram

Fiecare cuvânt și frază pe care o publici pe platforme de rețele sociale precum Facebook și Instagram reprezintă vocea brandului tău. Prin urmare, este esențial să te asiguri că mesajul tău este clar, concis și fără erori.

 • Evitarea Erorilor Gramaticale: Greșelile gramaticale pot părea minore, dar pot afecta profesionalismul și credibilitatea brandului tău pe rețelele sociale precum Instagram și Facebook. Exemplu: “Multumim tuturor clientilor nostri!” ar trebui corectat în “Mulțumim tuturor clienților noștri!”
 • Claritate și Concizie în Postările pe Instagram și Facebook: O postare trebuie să fie directă și la obiect, fără a fi aglomerată cu informații inutile. Exemplu: “Ne bucurăm mult să vă anunțăm că avem o nouă colecție de îmbrăcăminte care va fi disponibilă în magazinele noastre din toată țara începând de săptămâna viitoare.” poate fi simplificat în: “Noua colecție de îmbrăcăminte disponibilă din săptămâna viitoare în toate magazinele noastre!”
 • Ton și Stil Consistent pe Facebook și Instagram: Asigură-te că stilul și tonul postării sunt în concordanță cu identitatea brandului tău. Dacă brandul tău comunică într-un mod mai formal pe Facebook, evită un limbaj colocvial sau argou. La polul opus, dacă brandul tău este tânăr și dinamic pe Instagram, un ton vesel și energic poate fi potrivit.
 • Verificarea Informațiilor pe Facebook și Instagram: Asigură-te că toate informațiile pe care le oferi sunt corecte și actualizate. Distribuirea de informații inexacte pe Instagram sau Facebook poate duce la pierderea încrederii din partea audienței.
 • Utilizarea Corectă a Emojilor și Pictogramelor pe Instagram: Emojile pot adăuga un plus de culoare și personalitate postării tale, dar folosirea excesivă sau inadecvată pe platforme precum Facebook poate fi contraproductivă.

Prin dedicarea unui timp suplimentar pentru revizuirea și rafinarea textului postării, fie că este pe Instagram sau Facebook, te asiguri că mesajul tău este perceput așa cum intenționezi și că brandul tău este reprezentat corespunzător.

3. Integrează Cuvinte Cheie în Postările de pe Facebook și Instagram

Cuvintele cheie sunt esențiale pentru optimizarea vizibilității postării tale pe rețele sociale ca Facebook și Instagram. Ele sunt cruciale pentru conectarea mesajului tău cu audiența potrivită și pentru creșterea relevanței postării în algoritmul platformelor de social media.

 • Identificarea Cuvintelor Cheie Pentru Facebook și Instagram: Înainte de a scrie postarea, stabilește cuvintele sau frazele cheie pe care audiența ta le-ar putea căuta pe platforme precum Instagram. Exemplu: Dacă promovezi o nouă linie de cosmetice naturale, cuvinte cheie relevante ar putea fi “cosmetice bio”, “produse naturale” sau “îngrijire eco-friendly”.
 • Integrarea Naturală a Cuvintelor Cheie pe Instagram: Cuvintele cheie ar trebui să fie integrate în mod natural în textul postării, fără a forța sau a supraîncărca mesajul, indiferent că este vorba de o postare pe Facebook sau Instagram. Exemplu: “Descoperă noua noastră gamă de cosmetice bio, perfectă pentru o îngrijire naturală și eco-friendly a pielii.”
 • Evitarea Suprautilizării Cuvintelor Cheie pe Facebook: Este esențial să folosești cuvintele cheie într-un mod echilibrat pe platforme precum Facebook, astfel încât postarea să nu pară nesinceră sau să fie percepută ca spam. Este important să menții un echilibru și să nu compromiți calitatea sau autenticitatea mesajului.
 • Actualizarea Periodică a Cuvintelor Cheie pe Instagram: Pe Instagram, unde tendințele se schimbă rapid, este util să monitorizezi periodic performanța postărilor și să ajustezi cuvintele cheie în funcție de feedback-ul și interesele audienței.
 • Folosirea Hashtag-urilor ca Cuvinte Cheie pe Instagram: Pe platforme precum Instagram sau chiar și pe Facebook, cuvintele cheie pot fi utilizate ca hashtag-uri pentru a crește vizibilitatea postării. Exemplu: #CosmeticeBio #ÎngrijireNaturală

Prin integrarea strategică a cuvintelor cheie în postările tale pe Facebook și Instagram, te asiguri că mesajul tău ajunge la audiența potrivită și maximizezi șansele de a fi văzut și angajat de urmăritorii tăi.

4. Etichetează în Mod Strategic

Utilizarea corespunzătoare a etichetărilor în postările de pe Facebook și Instagram poate îmbunătăți vizibilitatea, extinde raza de acțiune și stimula colaborările, reprezentând un instrument puternic care, dacă este folosit corect, poate aduce beneficii semnificative brandului tău.

 • Recunoașterea și Colaborarea pe Instagram: Când menționezi o altă marcă, influencer sau partener pe Instagram, etichetarea lor nu doar că le acordă recunoaștere, dar și încurajează o posibilă interacțiune din partea lor. Exemplu: “Ne bucurăm să lansăm noua colecție în colaborare cu @BrandPartener.”
 • Extinderea Vizibilității pe Facebook: Etichetând o entitate populară sau relevantă în postările de pe Facebook, postarea ta poate ajunge și în feed-ul lor sau al urmăritorilor lor, extinzând astfel audiența potențială și vizibilitatea mesajului tău.
 • Fii Relevant în Etichetări pe Instagram: Asigură-te că etichetezi doar entitățile care sunt direct legate de conținutul postării tale pe Instagram. O etichetare inutilă sau nerelevantă poate fi percepută ca spam și poate irita utilizatorii etichetați.
 • Solicită Feedback sau Păreri pe Facebook: Pe Facebook, etichetarea strategică poate fi folosită pentru a solicita feedback sau păreri de la experți sau comunități relevante. Exemplu: “Noua noastră gamă de produse eco-friendly este acum disponibilă! @ExpertEco, ce părere ai despre abordarea noastră sustenabilă?”
 • Celebrează Comunitatea pe Instagram: Utilizează etichetarea pe Instagram ca o modalitate de a celebra și a recunoaște contribuțiile membrilor comunității tale. Exemplu: “Mulțumim @UtilizatorFidel pentru fotografia minunată cu produsul nostru în acțiune!”

Prin etichetarea strategică pe platforme ca Facebook și Instagram, nu numai că îți amplifici raza de acțiune a postării, dar și construiești relații valoroase cu alți utilizatori și mărci, deschizând astfel uși pentru colaborări și interacțiuni autentice în mediul online.

5. Detalii de Contact Vizibile

În era digitală, comunicarea deschisă și transparentă pe platforme de social media precum Facebook și Instagram este esențială, mai ales când promovezi produse, servicii sau evenimente. Asigurându-te că detaliile de contact sunt accesibile și clare în postările tale, facilitezi interacțiunea și întărești încrederea consumatorilor.

 • Includerea în Descriere pe Facebook: Dacă promovezi un eveniment sau o ofertă specială pe Facebook, menționează în descriere un număr de telefon sau o adresă de e-mail pentru informații suplimentare. Exemplu: “Pentru rezervări sau mai multe detalii, contactați-ne la numarul … sau la adresa email…”
 • Legături Directe pe Instagram: Pe Instagram, în special prin intermediul poveștilor (stories), oferă legături directe către site-ul tău sau către o pagină de contact, facilitând astfel accesul rapid al utilizatorilor la informațiile de care au nevoie.
 • Highlight-uri sau Secțiuni Speciale pe Instagram: Poți crea highlight-uri sau secțiuni permanente pe Instagram unde să adaugi informații de contact sau să răspunzi la întrebări frecvente, oferind astfel un punct de referință constant pentru audiența ta.
 • Verifică și Actualizează Informațiile: Indiferent dacă este vorba despre Facebook sau Instagram, asigură-te că toate detaliile de contact sunt actualizate și corecte. Informațiile învechite sau eronate pot genera frustrări și pot duce la pierderea de oportunități.
 • Evită Supraîncărcarea în Postări: Deși este vital să oferi detalii de contact, evită să supraîncarci postările pe Facebook și Instagram cu prea multe informații. Oferă detaliile esențiale și direcționează utilizatorii către o sursă centralizată, precum site-ul tău, pentru informații suplimentare.
 • Răspunde Prompt pe Ambelor Platforme: Indiferent dacă ești contactat pe Facebook sau Instagram, asigură-te că oferi un răspuns prompt și profesional. Acest gest nu doar demonstrează profesionalism, ci și încurajează interacțiunile viitoare.

Oferind detalii de contact vizibile și accesibile pe Facebook și Instagram, te asiguri că audiența ta poate interacționa ușor cu tine, consolidând astfel încrederea și loialitatea față de brandul tău.

6. Include un CTA (Call to Action) în Postările Tale

Un CTA (apel la acțiune) este vital pentru a mobiliza audiența de pe platformele sociale să interacționeze și să se angajeze activ. Fie că este vorba de postări pe Facebook sau de story-uri pe Instagram, un CTA clar și convingător poate fi diferențiatorul dintre o simplă vizualizare și o conversie.

 • Claritate și Precizie: Indiferent de platforma utilizată, fie că este Facebook sau Instagram, CTA-ul tău trebuie să fie cristalin. Exemplu: “Cumpără acum” sau “Află mai multe”.
 • Relevanță și Valoare: CTA-ul tău trebuie să ofere o valoare adăugată vizibilă. Exemplu: “Profită acum de oferta exclusivă” poate avea un ecou mai puternic pe Instagram, unde vizualul domină.
 • Poziționarea pe Facebook și Instagram: Un CTA vizibil și proeminent este esențial. Poziționează-l strategic în postări sau stories și utilizează elemente grafice care să atragă atenția.
 • Stimularea Curiozității: Apelează la curiozitatea audienței. Exemplu: “Descoperă secretul unei piele de vis aici!” poate fi un CTA atrăgător într-o postare pe Facebook unde partajarea de conținut este regină.
 • Personalizarea Mesajului: Adaptează CTA-ul în funcție de audiența specfică pe care vrei să o atragi pe Facebook și Instagram, ținând cont de specificul fiecărei platforme.
 • Testarea și Optimizarea: Monitorizează performanța CTA-urilor pe ambele platforme și ajustează-le pentru a maximiza impactul. Experimentează și analizează ce tip de apeluri la acțiune rezonă cel mai bine cu audiența ta.
 • Evitarea Suprasolicitării: Fie că este vorba de o campanie pe Facebook sau de un story pe Instagram, un singur CTA puternic este adesea mult mai eficace decât mai multe mesaje concurente.

Integrând CTA-uri eficiente în strategia ta de content pentru Facebook și Instagram, crești angajamentul audienței și facilitezi un parcurs fără obstacole de la interes la conversie.

Meta Business Suite - Găsirea Hashtag-urilor Potrivite.c

Meta Business Suite – Găsirea Hashtag-urilor Potrivite.

7. Utilizează Hashtag-urile

Utilizarea hashtag-urilor inteligente pe platforme sociale precum Facebook și Instagram poate spori vizibilitatea postărilor tale și te poate conecta cu o audiență mai largă și cu discuții relevante pentru brandul tău.

 • Relevanță: Pe Instagram și Facebook, asigură-te că hashtag-urile selectate sunt direct corelate cu conținutul postării tale. Exemplu: la promovarea unor produse de îngrijire vegane, consideră #CosmeticeVegane sau #ÎngrijireEco.
 • Tendințe și Popularitate: Monitorizează hashtag-urile care sunt în tendințe pe ambele platforme și participă în discuții care sunt în linie cu brandul tău pentru a maximiza vizibilitatea postărilor.
 • Creează Hashtag-uri de Brand: Pentru evenimente sau campanii specifice, dezvoltă hashtag-uri unice, precum #NouaColecțieCompanieNume, și promovează-le activ pe Facebook și Instagram.
 • Evită Suprautilizarea: Pe Instagram, unde hashtag-urile sunt extrem de populare, și pe Facebook, unde ele sunt folosite în mod strategic, menține un echilibru și limitează-te la 5-10 hashtag-uri pertinente.
 • Clasificarea și Organizarea: În special pe Instagram, unde vizualul este esențial, ordonează hashtag-urile în funcție de importanța lor pentru a asigura că cele mai relevante sunt vizibile.
 • Interacționează cu Comunitățile: Engajează-te în comunități specifice de pe Facebook și Instagram folosind hashtag-uri specifice și participă la conversații pentru a crește recunoașterea și loialitatea brandului.
 • Verifică Eticheta Hashtag-ului: Înainte de a te alătura unei conversații prin utilizarea unui hashtag, cercetează-l atât pe Facebook cât și pe Instagram pentru a evita posibilele asocieri negative sau nedorite.

Prin exploatarea strategică a hashtag-urilor pe Facebook și Instagram, poți extinde semnificativ raza de acțiune a mesajelor tale, conectându-te cu audiențe și discuții care pot amplifica prezența și impactul brandului tău în mediul online.

Meta Business Suite - La Ce Oră Este Activă Audiența Ta.
Meta Business Suite – La Ce Oră Este Activă Audiența Ta.

8. Programează Postările în Funcție de Activitatea Audienței

Un timing precis al postărilor pe Facebook și Instagram poate influența semnificativ vizibilitatea și nivelul de angajament. Postând în momentele când audiența ta este activă, maximizezi șansele de a fi văzut și de a genera interacțiune.

 • Analizează Datele Platformei: Atât Facebook, cât și Instagram oferă instrumente analitice care indică momentele de maximă activitate ale urmăritorilor tăi. Utilizează aceste date pentru a stabili intervalurile optime de postare.
 • Ține Cont de Fusele Orare: Dacă urmăritorii tăi pe Instagram și Facebook sunt distribuiți în mai multe fusuri orare, consideră acest aspect în programarea postărilor și repetă anumite mesaje la diferite ore pentru a ajunge la o audiență cât mai largă.
 • Experimentează și Ajustează: Chiar dacă datele te îndrumă, experimentează diferite momente de postare pe Facebook și Instagram și ajustează tactica în funcție de performanța observată.
 • Automatizarea Programării: Utilizează platforme ce permit programarea automată a postărilor pe Instagram și Facebook pentru a te asigura că mesajele tale sunt livrate la ore optime, chiar și atunci când ai un program încărcat.
 • Răspunde la Interacțiuni: Nu este suficient să postezi în momente de vârf pe Facebook și Instagram; asigură-te că ești prezent pentru a răspunde la comentarii și mesaje în perioada de vârf de după postare, menținând astfel angajamentul înalt.
 • Adaptează-te Evenimentelor Actuale: În cazul unui eveniment actual și relevant pentru brandul tău pe Facebook și Instagram, consideră postarea în timp real sau imediat după pentru a fi în pas cu conversațiile din mediul online.

Prin adaptarea și programarea strategică a postărilor pe Facebook și Instagram, ținând cont de activitatea audienței, asiguri că mesajele tale au cea mai mare șansă de a fi văzute și interacționate de către urmăritorii tăi.

9. Ghidarea Audienței pe Facebook și Instagram spre a Lăsa Comentarii

Comentariile reprezintă o piatră de temelie pe platformele de social media, cum ar fi Facebook și Instagram, nu doar ca metodă de sporire a angajamentului, dar și pentru a construi o comunitate și a extrage feedback direct de la urmăritorii tăi. Prin încurajarea audienței de a comenta, deschizi calea spre conversații autentice și amplifici vizibilitatea postărilor.

 • Cererea de Opinii sau Feedback: O strategie eficientă de a antrena urmăritorii pe Facebook și Instagram într-o conversație este solicitarea părerilor lor. Exemplu: “Care este produsul vostru favorit din noua colecție? Așteptăm părerile voastre în comentarii!”
 • Adresează Întrebări Deschise: Întrebările care nu permit un răspuns simplu de “da” sau “nu” sunt excelente pentru a cataliza discuțiile pe Instagram și Facebook. Exemplu: “Ce sfaturi aveți pentru îngrijirea pielii în sezonul rece?”
 • Inițiază Postări Interactive: Organizează pe Facebook și Instagram sondaje, quiz-uri sau provocări care solicită participarea activă în secțiunea de comentarii.
 • Fii Prezent în Secțiunea de Comentarii: Demonstrează că ești activ și că valorizezi părerea urmăritorilor tăi pe Facebook și Instagram. Răspunsurile tale pot declanșa și mai multe interacțiuni și dialoguri.
 • Stimulează Împărtășirea de Povești Personale: Încurajează-ți fanii de pe Instagram și Facebook să împărtășească experiențe sau povestiri conectate cu brandul tău. Exemplu: “Care a fost prima voastră experiență cu produsele noastre? Povestiți-ne în comentarii!”
 • Publică Imagini sau Video-uri Captivante: Conținutul vizual stimulativ sau provocator pe Instagram și Facebook poate motiva persoanele să își exprime părerile și să împărtășească propriile experiențe.
 • Evitarea Controversei: Chiar dacă temele controversate pot genera un volum mare de comentarii pe Facebook și Instagram, acestea pot fi divizive și pot prejudicia reputația brandului. Menține focalizarea pe subiecte pozitive și constructive.

ATENȚIE!

Atât Facebook cât și Instagram, alături de alte platforme de social media, și-au actualizat algoritmii în mod constant pentru a livra conținut de calitate utilizatorilor lor. De-a lungul anilor, Facebook a implementat modificări, cum ar fi penalizarea postărilor care recurg la “engagement bait”. Acest termen descrie postările care solicită în mod explicit utilizatorilor să dea like, să comenteze sau să distribuie o postare în scopul de a-i crește artificial vizibilitatea în feed-uri.

Așadar, deși încurajarea interacțiunii este o tactică benefică pentru amplificarea angajamentului pe Facebook și Instagram, este crucial să o efectuezi într-un mod autentic și relevant pentru conținut, fără a apărea că insiști direct pentru un anumit tip de acțiune doar pentru a “manipula” algoritmul.

De pildă, în loc să spui: “Comentează mai jos pentru a face această postare populară!”, poți opta pentru abordări mai subtile și autentice pe Instagram și Facebook, ca: “Ne-ar plăcea să auzim experiențele voastre cu acest produs!” sau “Care sunt impresiile voastre despre acest subiect?”.

Într-o notă de bază, ideea este de a încuraja conversația și interacțiunea într-un mod care aduce plus valoare conversației și comunității pe platformele Facebook și Instagram, nu doar în vederea măririi vizibilității postării.

FAQs:

Este cu adevărat atât de important momentul în care postez pe rețelele sociale?

Absolut. De exemplu, dacă majoritatea audienței tale este activă seara după ora de lucru, postarea dimineața devreme s-ar putea să nu obțină același nivel de angajament. Utilizează instrumentele analitice ale platformei pentru a identifica cele mai bune momente de postare pentru audiența ta.

Cât de des ar trebui să postez pe rețelele sociale?

Depinde de natura audienței și de platformă. Pe Twitter, de exemplu, poți posta de mai multe ori pe zi datorită naturii efemere a feed-ului. În schimb, pe Instagram, o postare la două zile poate fi suficientă. Cheia este consistența și calitatea conținutului.

Pot reutiliza același conținut pe diferite platforme de social media?

Da, dar cu adaptări. O postare lungă de pe LinkedIn ar putea fi redusă la un citat pe Twitter sau transformată într-o infografică pentru Instagram. De exemplu, un articol de blog poate fi promovat printr-un videoclip scurt pe TikTok și printr-o imagine atractivă pe Facebook.

Care este importanța hashtag-urilor? Nu pot pur și simplu să omit să le folosesc?

Gândește-te la hashtag-uri ca la etichete. Dacă promovezi o rețetă de prăjituri vegane pe Instagram, folosirea #Vegan și #PrajituriVegane poate ajuta iubitorii de deserturi vegane să descopere postarea ta. Fără aceste hashtag-uri, postarea ta s-ar putea să nu ajungă la acea audiență țintă.

Cum pot măsura eficacitatea postărilor mele?

Instrumentele analitice sunt prietenul tău. De exemplu, Facebook Insights îți poate arăta câte persoane au văzut postarea, au interacționat cu ea și au accesat linkul. Pe Instagram, poți vedea câte persoane au salvat postarea ta, au vizitat profilul tău sau au accesat site-ul web.

Este în regulă să folosesc imagini sau videoclipuri pe care le găsesc online în postările mele?

Nu fără permisiune sau licență adecvată. De exemplu, nu poți pur și simplu să iei o fotografie de pe Google Images și să o folosești în postările tale. În schimb, poți utiliza site-uri precum Unsplash sau Pexels, care oferă imagini gratuite pentru uz comercial.

A avea o prezență activă pe rețelele sociale înseamnă mai mult decât simpla publicare. Este vorba despre sincronizarea perfectă între conținut, moment și mod de prezentare. Respectând acești nouă pași, te poți apropia de succesul în mediul online. Împărtășește aceste principii cu echipa ta și așteaptă-te la rezultate impresionante.

Vrei să Maximizăm Împreună Prezența Afacerii Tale Online?

Dacă ți-a plăcut acest ghid și vrei să pui în practică toți acești pași, dar ai nevoie de un pic de ajutor, noi, echipa Marketos, suntem aici pentru tine! Cu experiență în toate aspectele marketingului digital și social media, ne dedicăm să ajutăm afaceri precum a ta să strălucească în mediul online.

Lucrează cu profesioniști. Împreună putem optimiza strategiile de marketing pe rețelele sociale și te putem ghida spre a deveni un lider în domeniul tău.

Obține rezultate. Ne mândrim cu succesele clienților noștri și suntem gata să te ajutăm să îți crești și tu afacerea în mediul digital.

Ia Legătura cu Noi și să descoperim împreună cel mai bun plan de acțiune pentru business-ul tău!

Despre Sebastian

Media Buyer pasionat la Marketos, specializat în Meta & SEM. Cu o cafea în mână și date în față, transform bugetele în campanii de succes, generând trafic și conversii pentru branduri. Conectez oameni și produse prin strategii de publicitate online atent gândite și optimizate.

Leave a comment

Ești pregătit să vorbești cu un expert în marketing? Sună-ne.

0747099238

50k

ore expertiză

10+

experți marketing

40+

siteuri lansate

Cu locații în Romania, Austria și USA, Marketos este pregătită să-ți ofere cele mai bune servicii de marketing care să-ți dezvolte afacerea.

Locatiile noastre

Romania (HQ): Str. Iancu Văcărescu nr. 7, 300179, Timișoara

Austria: Keltengasse 23, 2353 Guntramsdorf

San Francisco: 660 4th Street, San Francisco, CA 94107

Pentru programări telefonice, apelați:

0747 099 238

Cunoașterea cheltuielilor de publicitate actuale aproximative ne va ajuta să ne pregătim pentru auditul nostru și pentru apelul telefonic.
Indiferent de cât de bună va fi strategia noastră de promovare online, aveți nevoie de un buget pentru implementarea ei.