Servicii Optimizare Site. Agenție Optimizare Rate de Conversie – Îți vom analiza fiecare pagina a magazinului tău online și vom veni cu o analiză ce cuprinde peste 300 de metrici analizați + 250 Quick-Wins.

Servicii optimizare rate de conversie site care duc la conversii mai multe

Îți vom crește numărul de comenzi raportat la același volum de trafic. Garantat!

Analiza Marketos pentru optimizarea ratelor de conversie pentru magazinele online este cea mai avansată din România.

Vei primi:

 • 300+ de metrici analizați
 • 250+ exemple cu cele mai bune practici pentru fiecare element analizat
 • Plan de acțiune
 • Tips & Tricks cu soluții rapide de îmbunătățire conversie
servicii optimizare site
optimizare rate de conversie

Conversii bazate pe acțiune

Nu ne oprim la câteva cifre de conversie puternice. Obiectivele tale sunt obiectivele noastre.

La Marketos, procesul și echipa noastră sunt o parte a unei strategii mai mari. Măsurătorile, KPI-urile, sunt linia noastră de sosire. Ne vom asigura că întreagul funnel al afacerii tale este optimizat pentru vizitatori și pentru retenția lor.

Strategii care se extind și evoluează

Știm un lucru: datele sunt factorul cheie care determină deciziile eficiente.

Creăm servicii de optimizare a ratei de conversie bazate pe date, concepute pentru a evolua alături de brandul tău. Folosim experimentarea rapidă, gândirea rapidă și datele în timp real pentru a ne informa strategia și pentru a ne asigura că firma ta crește și se adaptează continuu.

3 greșeli majore pe care 95% din magazinele online le fac

Lucrând la numeroase proiecte în ultimii 11 ani, am învățat că majoritatea greșelilor care ucid conversia se reduc la elementele de bază.

Dacă magazinul tău este lipsit de claritate, nu transmite încrederea necesară și îți copleșește vizitatorii cu detalii inutile… atunci nu își va atinge potențialul maxim în ceea ce privește vânzările și profiturile.

De fapt, departe de asta.

După ce am analizat zeci de magazine online, am observat că aproape TOATE fac aceleași 3 greșeli care ucid conversia. Iată care sunt cele 3 greșeli majore:

 • Fac ca procesul de plată să fie inutil de complicat și confuz
 • Paginile lor de produs nu includ toate elementele de vânzare cruciale și obligatorii
 • Nu oferă o experiență de cumpărare pe mobil excelentă și fără efort.
agentie optimizare site
agentie optimizare rate de conversie

Îți vom îmbunătății dramatic ratele de conversie pentru site-ul tău.

Peste 87% din magazinele online care au apelat la serviciile noastre de optimizare rate de conversie au observat creșteri de peste 40% a ratelor de conversie în următoarele 3 luni de la implementare.

Echipa Marketos are experiență de peste 10 ani în serviciile de realizare magazine online și design.

Iar serviciile de marketing ale Marketos vor fi gratuite la final, deoarece vom genera un randament ridicat al investiției care va plăti mai mult decât taxele de marketing. De asemenea chiar dacă alegi doar acest serviciu, vei primi o întreagă echipă de experți care lucrează la proiectul tău.

Arătați ca o agenție cool, dar sunteți scumpi?

Nu, deloc! În comparație cu alte agenții de Promovare Google și cu ROI-ul pe care îl oferim, ni s-a spus că avem un preț foarte rezonabil. Structura noastră de prețuri este foarte simplă și flexibilă, pentru a ne asigura că atât tu, în calitate de client, cât și noi, în calitate de agenție, putem crește împreună.

Așa că ia legătura astăzi pentru a primi propunerea ta personalizată pentru Google Ads.

Rezultate PPC Marketing

www.travelplanner.ro

Una din cele mai mari agenții de turism din România cu peste 20.000 de reviewuri reale. A avut o creștere a cifrei de afaceri de 110% în ultimii 2 ani, chiar dacă a fost pandemie.

Ajutăm afacerile B2B și B2C dintr-o gamă largă de industrii să depășească orice tip de provocare, să își crească veniturile și să își dezvolte companiile dincolo de ceea ce credeau că este posibil.

www.bebeke.ro

Creștere a cifrei de afaceri de 92% în primul an de la preluare și cu 71% în al 2 lea an.

Ajutăm afacerile B2B și B2C dintr-o gamă largă de industrii să depășească orice tip de provocare, să își crească veniturile și să își dezvolte companiile dincolo de ceea ce credeau că este posibil.

Recunoscută ca cea mai bună agenție Google din Timișoara

Alege Serviciile Noastre PPC

Contactează-ne fără obligații pentru un plan Google personalizat care să funcționeze pentru brandul tău.

Cum obține rezultate managementul nostru PPC

Ne punem în mișcare pentru a-ți oferi cel mai bun ROI pentru orice strategie PPC. Fie că ai nevoie de noi pentru a pune la punct o campanie existentă sau pentru a începe de la zero, echipa noastră se asigură că fiecare leu, euro, dolar cheltuit îți aduce randamentul de care ai nevoie. În acest moment administrăm cu succes bugete de peste 250.000 Euro pe lună cheltuite pe Google, TikTok și Facebook & Instagram.

Cercetare Amănunțită a Cuvintelor Cheie

Ne asigurăm că anunțurile aduc clienții care convertesc, folosind cercetări amănunțite, testări ale paginilor de destinație și multe altele.

Optimizare și Design Pagini de Destinație

Nu numai că îți oferim anunțurile potrivite, dar îți oferim și pagina de destinație potrivită. Paginile noastre de destinație îți vor maximiza rata de conversie a clienților.

Testare Continuă și Cuprinzătoare

Mai degrabă decât să îți urmezi instinctul, urmează procesul nostru riguros de testare. Aflăm ce funcționează și ce nu funcționează, maximizând eficiența PPC.

Acoperim mai mult decât Google Ads, TikTok Ads și Facebook Ads

Search

Plătiți pentru a apărea în fruntea unui motor de căutare pentru a atrage clienți care sunt deja interesați de produsul dumneavoastră.

Shopping

Te plasezi chiar în fața consumatorilor activi și în fața comepetitorilor atât pe Google Search cât și în Google Shopping.

Display

Maximizați notorietatea mărcii și stimulați conversiile prin integrarea anunțurilor dvs. direct în cele mai populare site-uri de pe internet.

Retargeting Ads

Economisiți cheltuielile de marketing prin aducerea înapoi a conversiilor anterioare cu tactici de retargetare testate și adevărate.

Fb & Instagram

Obțineți publicitate eficientă în social media pe platforme populare precum Facebook și Instagram, toate la același preț.

Raportare Custom

Primiți analize complete în fiecare săptămână direct în emailul dvs., pentru a vedea încotro se îndreaptă cheltuielile dvs.

Programe Conversie

Avem o suită de analize, sondaje și alte instrumente care ne ajută să perfecționăm pâlnia de conversie.

Urmărire Robustă

Țineți evidența cuvintelor cheie, a anunțurilor și a paginilor de destinație care aduc trafic pe site-ul dvs. web.

echipa marketos

De ce clienții aleg agenția noastră de marketing digital

Când vine vorba de executarea unei campanii PPC eficiente, este esențial să aveți nu doar experiență, ci și certificarea corespunzătoare. Marketos este mândră să dețină toate certificările necesare în PPC, iar echipa noastră este dedicată educației continue în acest domeniu în continuă evoluție.

 • Membrii echipei noastre sunt experți în toate canalele PPC necesare și sunt dependenți de analiză.
 • Construim pâlnii de vânzări personalizate, călătorii ale cumpărătorului și strategii de marketing cuprinzătoare care se integrează perfect în fiecare campanie PPC.
 • Suntem experți în Google și Facebook.
 • Avem portofoliul pentru a arăta rezultatele noastre stelare de PPC pentru alți clienți.
 • Vă economisim costul pe clic prin găsirea unor modalități creative de a valorifica promovarea.

Ce spun clienții noștri

Sebastian C.
CEO Travelplanner.ro

„Foarte comunicativi și mi-au depășit așteptările Foarte rapizi în procesarea feedback-ului și a modificărilor cerute.

Vlad M.
CMO Anastasios

„Rezervarile au crescut foarte mult dupa ce baietii de la marketos au preluat realizarea reclamelor pe Google. Costul de achizitie este bun si genereaza profit. Sper sa continuam colaborarea pe foarte multi ani inainte.”

Mihai A
CEO WildFashion

„Dacă nu am fi avut o promovare bună, afacerea noastră nu ar fi rezistat pandemiei. Marketos a fost agenția care m-a făcut să mă simt mulțumit încă de la prima conversație. Coordonatorii de proiect de la Marketos au fost receptivi și ne-au asigurat că vor produce ceea ce ne-am imaginat.”

Servicii dincolo de Google

WEB DESIGN & UX
WEB DEVELOPMENT

Marketos oferă o combinație de servicii de marketing digital orientate spre obținerea celor mai bune rezultate semnificative.

SEO
EMAIL MARKETING
OPTIMIZARE RATE DE CONVERSIE
CREARE MAGAZIN SHOPIFY
MANAGEMENT REPUTAȚIE
PROMOVARE LOCALĂ

Ești gata să dai startul la călătoria de creștere?🚀

Campaniile noastre de promovare Google de nivel înalt se dovedesc a fi eficiente încă de la început și avem un palmares extraordinar în ceea ce privește reducerea costurilor pe click pentru clienții noștri și creșterea ROAS-ului.

Contactează-ne pentru a cere o ofertă UNICĂ sau pentru a te programa la o primă discuție fără obligații (este gratuită).

Ești pregătit să vorbești cu un expert în marketing? Sună-ne.

0747099238

50k

ore expertiză

10+

experți marketing

40+

siteuri lansate

Cu locații în Romania, Austria și USA, Marketos este pregătită să-ți ofere cele mai bune servicii de marketing care să-ți dezvolte afacerea.

Locatiile noastre

Romania (HQ): Str. Iancu Văcărescu nr. 7, 300179, Timișoara

Austria: Keltengasse 23, 2353 Guntramsdorf

San Francisco: 660 4th Street, San Francisco, CA 94107

Pentru programări telefonice, apelați:

0747 099 238

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cunoașterea cheltuielilor de publicitate actuale aproximative ne va ajuta să ne pregătim pentru auditul nostru și pentru apelul telefonic.
Indiferent de cât de bună va fi strategia noastră de promovare online, aveți nevoie de un buget pentru implementarea ei.