Agenție de Email Marketing și Automatizări Email – Suntem parteneri Keap, Hubspot, Active Campaing, Mailchimp, Klaviyo și Omnisend.

Generează mai multe venituri cu agenție de email marketing cu servicii complete

Dezvoltă-ți afacerea cu o companie de top de email marketing

Marketingul prin e-mail este o investiție inteligentă pentru orice companie.

Indiferent dacă ești o companie care administrează un magazin online sau un restaurant local, poți utiliza marketingul prin e-mail pentru a rămâne în atenția publicului tău. Trimiți e-mailuri promoționale, buletine informative lunare și multe altele pentru a menține consumatorii și cumpărătorii de afaceri interesați de marca ta și pregătiți să îți cumpere produsele sau serviciile.

Cu agenția noastră de marketing prin e-mail, afacerea ta poate profita din plin de marketingul prin e-mail. Economisiți-vă timp (și economisiți resursele companiei tale) permițând specialiștilor noștri dedicați să construiască, să dezvolte, să lanseze și să gestioneze o strategie de marketing prin e-mail personalizată pentru compania ta

Email Marketing Automation
Email Marketing Design

Email Marketing Design

Agențiile de Email Marketing care nu înțeleg creativitatea vor vedea cum vânzările pe care îl promiteau odată vor cădea rapid ca de pe o stâncă.

Tocmai de aceea, nu numai că avem cei mai buni media-buyers din industrie care fac parte din echipa noastră, dar ne-am construit și o echipă de creație pe măsură. Oferindu-ți acces la videografi, graficieni, animatori și motion graphic designeri pentru brandul tău, rezultatele vor apărea rapid.

Echipa noastră de creatie produce emailuri de înaltă performanță care convertesc mai mulți și nu îi fac să-și dea unsubscribe.

Utilizăm toate instrumentele de Desing pentru a ne asigura că vei obține rezultatele de care ai nevoie

Analiză și raportare amănunțită

Pentru a lua deciziile corecte în ceea ce privește cheltuielile cu serviciul de email marketing, este important să ai o soluție de raportare robustă care să îți poată descompune toate datele în cifre ușor de digerat.

Rapoartele noastre personalizate defalcă fiecare platformă și îți arată cum au mers emailurile trimise, câte vânzări a generat fiecare email, ce trafic a adus pe site, care a fost rata de deschidere, etc.

De asemenea, suntem capabili să încorporăm metrici care sunt vitali pentru afacerea ta pentru a le urmări, făcându-le complet personalizate pentru tine.

Dorești să lucrezi cu o agenție de promovare prin Email Marketing orientată spre performanță, care vorbește mai puțin și oferă mai mult?

raportare google ads
echipa marketos

De ce să alegi Marketos pentru promovarea brandului tău online

Pentru că dacă ai de partea ta o echipă de experți în marketing digital, vei avea un avantaj competitiv suplimentar. Marketos ajută companiile în crearea unei prezențe digitale puternice, în creșterea bazei de clienți și în creșterea vânzărilor cu ajutorul soluțiilor noastre de branding, marketing și web design/dezvoltare. Echipa noastră de experți este atent selectată pentru a oferi cele mai bune soluții pentru nevoile din peisajul digital. Ai nevoie de un site web performant? Verificat. Vrei să obți mai mult trafic? S-a făcut! Să-ți îmbunătățești conversiile și să crești vânzările? Am fost acolo și am făcut asta; o vom face și pentru tine.

Iar serviciile de marketing ale Marketos vor fi gratuite la final, deoarece vom genera un randament ridicat al investiției care va plăti mai mult decât taxele de marketing. În plus, pentru costul unui singur angajat de marketing care nu este versat în aspecte importante ale marketingului, vei primi o întreagă echipă de experți care lucrează la proiectul tău.

Arătați ca o agenție cool, dar sunteți scumpi?

Nu, deloc! În comparație cu alte agenții de email marketing, ni s-a spus că avem un preț foarte rezonabil. Structura noastră de prețuri este foarte simplă și flexibilă, pentru a ne asigura că atât tu, în calitate de client, cât și noi, în calitate de agenție, putem crește împreună.

Așa că ia legătura astăzi pentru a primi propunerea ta personalizată pentru Email Marketing.

Rezultate PPC Marketing

www.travelplanner.ro

Una din cele mai mari agenții de turism din România cu peste 20.000 de reviewuri reale. A avut o creștere a cifrei de afaceri de 110% în ultimii 2 ani, chiar dacă a fost pandemie.

Ajutăm afacerile B2B și B2C dintr-o gamă largă de industrii să depășească orice tip de provocare, să își crească veniturile și să își dezvolte companiile dincolo de ceea ce credeau că este posibil.

www.bebeke.ro

Creștere a cifrei de afaceri de 92% în primul an de la preluare și cu 71% în al 2 lea an.

Ajutăm afacerile B2B și B2C dintr-o gamă largă de industrii să depășească orice tip de provocare, să își crească veniturile și să își dezvolte companiile dincolo de ceea ce credeau că este posibil.

Recunoscută ca cea mai bună agenție Google din Timișoara

Alege Serviciile Noastre de Email Marketing

Contactează-ne fără obligații pentru un plan de Email Marketing personalizat care să funcționeze pentru brandul tău.

Cum obține rezultate managementul nostru PPC

Ne punem în mișcare pentru a-ți oferi cel mai bun ROI pentru orice strategie PPC. Fie că ai nevoie de noi pentru a pune la punct o campanie existentă sau pentru a începe de la zero, echipa noastră se asigură că fiecare leu, euro, dolar cheltuit îți aduce randamentul de care ai nevoie. În acest moment administrăm cu succes bugete de peste 250.000 Euro pe lună cheltuite pe Google, TikTok și Facebook & Instagram.

Cercetare Amănunțită a Cuvintelor Cheie

Ne asigurăm că anunțurile aduc clienții care convertesc, folosind cercetări amănunțite, testări ale paginilor de destinație și multe altele.

Optimizare și Design Pagini de Destinație

Nu numai că îți oferim anunțurile potrivite, dar îți oferim și pagina de destinație potrivită. Paginile noastre de destinație îți vor maximiza rata de conversie a clienților.

Testare Continuă și Cuprinzătoare

Mai degrabă decât să îți urmezi instinctul, urmează procesul nostru riguros de testare. Aflăm ce funcționează și ce nu funcționează, maximizând eficiența PPC.

Acoperim mai mult decât Google Ads, TikTok Ads și Facebook Ads

Search

Plătiți pentru a apărea în fruntea unui motor de căutare pentru a atrage clienți care sunt deja interesați de produsul dumneavoastră.

Shopping

Te plasezi chiar în fața consumatorilor activi și în fața comepetitorilor atât pe Google Search cât și în Google Shopping.

Display

Maximizați notorietatea mărcii și stimulați conversiile prin integrarea anunțurilor dvs. direct în cele mai populare site-uri de pe internet.

Retargeting Ads

Economisiți cheltuielile de marketing prin aducerea înapoi a conversiilor anterioare cu tactici de retargetare testate și adevărate.

Social Ads

Obțineți publicitate eficientă în social media pe platforme populare cu ROAS mare și targhetare eficientă.

Raportare Custom

Primiți analize complete în fiecare săptămână direct în emailul dvs., pentru a vedea încotro se îndreaptă cheltuielile dvs.

Programe Conversie

Avem o suită de analize, sondaje și alte instrumente care ne ajută să perfecționăm pâlnia de conversie.

Urmărire Robustă

Țineți evidența cuvintelor cheie, a anunțurilor și a paginilor de destinație care aduc trafic pe site-ul dvs. web.

echipa marketos

De ce clienții aleg agenția noastră de marketing digital

Când vine vorba de executarea unei campanii PPC eficiente, este esențial să aveți nu doar experiență, ci și certificarea corespunzătoare. Marketos este mândră să dețină toate certificările necesare în PPC, iar echipa noastră este dedicată educației continue în acest domeniu în continuă evoluție.

  • Membrii echipei noastre sunt experți în toate canalele PPC necesare și sunt dependenți de analiză.
  • Construim pâlnii de vânzări personalizate, călătorii ale cumpărătorului și strategii de marketing cuprinzătoare care se integrează perfect în fiecare campanie PPC.
  • Suntem experți în Google și Facebook.
  • Avem portofoliul pentru a arăta rezultatele noastre stelare de PPC pentru alți clienți.
  • Vă economisim costul pe clic prin găsirea unor modalități creative de a valorifica promovarea.

Ce spun clienții noștri

Sebastian C.
CEO Travelplanner.ro

„Foarte comunicativi și mi-au depășit așteptările Foarte rapizi în procesarea feedback-ului și a modificărilor cerute.

Vlad M.
CMO Anastasios

„Rezervarile au crescut foarte mult dupa ce baietii de la marketos au preluat realizarea reclamelor pe Google. Costul de achizitie este bun si genereaza profit. Sper sa continuam colaborarea pe foarte multi ani inainte.”

Mihai A
CEO WildFashion

„Dacă nu am fi avut o promovare bună, afacerea noastră nu ar fi rezistat pandemiei. Marketos a fost agenția care m-a făcut să mă simt mulțumit încă de la prima conversație. Coordonatorii de proiect de la Marketos au fost receptivi și ne-au asigurat că vor produce ceea ce ne-am imaginat.”

Servicii dincolo de Google

WEB DESIGN & UX
WEB DEVELOPMENT

Marketos oferă o combinație de servicii de marketing digital orientate spre obținerea celor mai bune rezultate semnificative.

SEO
EMAIL MARKETING
OPTIMIZARE RATE DE CONVERSIE
CREARE MAGAZIN SHOPIFY
MANAGEMENT REPUTAȚIE
PROMOVARE LOCALĂ

Ești gata să dai startul la călătoria de creștere?🚀

Campaniile noastre de promovare Google de nivel înalt se dovedesc a fi eficiente încă de la început și avem un palmares extraordinar în ceea ce privește reducerea costurilor pe click pentru clienții noștri și creșterea ROAS-ului.

Contactează-ne pentru a cere o ofertă UNICĂ sau pentru a te programa la o primă discuție fără obligații (este gratuită).

Ești pregătit să vorbești cu un expert în marketing? Sună-ne.

0747099238

50k

ore expertiză

10+

experți marketing

40+

siteuri lansate

Cu locații în Romania, Austria și USA, Marketos este pregătită să-ți ofere cele mai bune servicii de marketing care să-ți dezvolte afacerea.

Locatiile noastre

Romania (HQ): Str. Iancu Văcărescu nr. 7, 300179, Timișoara

Austria: Keltengasse 23, 2353 Guntramsdorf

San Francisco: 660 4th Street, San Francisco, CA 94107

Pentru programări telefonice, apelați:

0747 099 238

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cunoașterea cheltuielilor de publicitate actuale aproximative ne va ajuta să ne pregătim pentru auditul nostru și pentru apelul telefonic.
Indiferent de cât de bună va fi strategia noastră de promovare online, aveți nevoie de un buget pentru implementarea ei.