Acasă / Servicii / SEO / SEO local

Agenție SEO Local și Optimizare Afacere în Google Maps

Propulsează-ți Afacerea Locală în Topul Rezultatelor Google și Dominați Concurența cu Servicii SEO Locale Premium și Optimizare Google Maps Avansată!

0747099238

100% Creștere Garantată

agentie-seo-local

Ce este SEO Local?

SEO local implică optimizarea unui site pentru a fi relevant în căutările Google dintr-o regiune specifică. Aceasta include folosirea cuvintelor cheie legate de locație în conținut, ajustarea titlurilor și metadatelor pentru căutări geolocalizate, crearea de referințe în directoare locale și integrarea în hărțile online, plus finisarea profilului Google My Business. Realizat corect, SEO local poate fi o modalitate eficientă de a îmbunătăți traficul web și vizibilitatea pentru afaceri care deservesc o anumită zonă geografică, cum ar fi magazinele fizice sau furnizorii de servicii care efectuează vizite la domiciliu.

Aflați din interior ce vă reține afacerea dvs.să crească – Audit SEO Gratuit Disponibil!

optimizare-google-maps

Fii găsit local

Optimizează-te pentru căutările locale

Tot mai mulți cumpărători apelează la motoarele de căutare atunci când caută produse și servicii în apropierea lor. Ei de regulă folosesc căutări care conțin și numele orașului sau zonei – exemplu firmă construcții sector 1, dentist Timișoara, etc.. Ne asigurăm că te conectezi cu ei. Realizăm o analiză a modului în care publicul tău caută și elaborăm un plan detaliat de acțiune pentru a garanta că, atunci când te caută în piețele tale, te pot găsi.

Optimizare Google Maps

Afacerea ta apare pe hartă!

Google Maps este standardul implicit pentru planificarea unui traseu. Mulți călători și chiar cumpărători locali se bazează pe serviciul online pentru a găsi produse și servicii în apropierea lor. Ne asigurăm că oamenii pot vedea afacerea dvs. pe hartă și că afacerea dvs. este proeminentă în funcție de produsele și/sau serviciile pe care le oferiți. Acest lucru garantează că, atunci când oamenii își planifică ruta, pot vedea afacerea dvs. pe traseu și pot face o oprire. De asemenea, ne asigurăm că puteți fi găsit și pe servicii de hărți online, cum ar fi Waze.

icon rata de retentie agentie seo

RATA DE RETENȚIE

91%

Media industriei 50%

icon scor de satisfactie clienti la agentia seo marketos

SATISFACȚIA CLIENȚILOR

93%

Media industriei 72%

icon net promoter score agentie seo

NET PROMOTER SCORE

83

Media industriei 16

Transformă-ți prezența online cu serviciile noastre de optimizare SEO!

Alege serviciile noastre SEO de la Marketos și transformă-ți afacerea într-un nume cunoscut pe internet!

0747099238
Agentie SEO Romania

Ce sunt Serviciile SEO profesionale?

Crești vizibilitatea în rezultatele motoarelor de căutare și atragi mai mult trafic relevant pe site-ul tău. Pe lângă ca noi creem conținut de valoare pentru Google, acesta aduce valoare și utilizatorului.

În calitate de companie SEO, Marketos oferă o varietate de servicii SEO și de marketing digital pentru a îmbunătăți prezența online a facerii tale în Google, Bing și nu numai. Marketos oferă servicii de SEO local pentru afaceri mici și medii, SEO național pentru afaceri medii și mari, SEO internațional pentru site-uri de top de comerț electronic și orice altceva între ele.

Servicii SEO Profesionale

Certificări Marketos

Marketos Google Partner
Marketos Meta Business Partner
Marketos TikTok Marketing Partner
Shopify Partners
Klaviyo Partner
Hubspot cerified partner

Servicii SEO Profesionale

Optimizează-ți site-ul pentru Google cu rezultate în căutările Google care să iasă în fața celorlalți.

Servicii SEO off page

Tehnicile SEO în afara paginii includ scrierea de advertoriale și gestionarea reputației online. Marketos utilizează tehnici SEO avansate Off Page pentru a îmbunătății clasamentul în motoarele de căutare și a atrage mai mulți vizitatori organici pe site-ul tău.

seo link building

Link Building

seo backlinks

Analiză Backlinks

seo citari

Construcție de Citări

Servicii SEO on page

Echipa Marketos are o înțelegere profundă a SEO ON PAGE. Experții noștri pot optimiza fiecare element al site-ului tău pentru a îmbunătăți experiența generală a utilizatorului și pentru a vă poziționa pe locul 1 în Google! De la crearea de conținut la optimizarea vitezei paginilor și până la indexarea mobilă, noi le facem pe toate.

seo optimizare date structurale

Optimizarea Datelor Structurate

Fragmente Recomandate

E-A-T

javascript seo

JavaScript SEO

icon page speed insight

Viteza Paginii

seo optimizare crawl

Optimizarea Crawl

icon seo tehnic

SEO Tehnic

Analiză servicii SEO

Analiza SEO include, dar nu se limitează la urmărirea traficului, integrarea Google Analytics, analiza competitorilor, analiza, configurarea Google Search Console și cercetarea cuvintelor cheie. Echipa Marketos va finaliza toți pașii necesari și va efectua analize continue pentru a vă menține afacerea în topul rezultatelor de căutare.

urmarire seo ecommerce

Urmărire eCommerce

Integrare Google Analytics

configurare google search console

Configurarea Google Search Console

Configurare Bing Webmaster Tools

analiza heatmap

Analiză Heatmap

Comerț electronic îmbunătățit

Servicii SEO Conexe

Celelalte servicii SEO ale Marketos includ SEO local, SEO eCommerce și soluții SEO specializate. Oferim servicii specializate pentru orice tip de firmă. Fie că ești interesat de SEO cu inteligență artificială sau de optimizarea Google My Business, suntem aici pentru a te ajuta.

seo cautare vocala

Căutare vocală

indexare pe mobil

Indexare pe Mobil

seo international

SEO Internațional

Managementul Reputației Online

seo local

SEO Local

seo magazine online

eCommerce SEO

seo start ups

SEO Start Ups

seo companii

Enterprise SEO

Procesul nostru SEO

Află cum Echipa Marketos îți va duce afacerea pe prima pagină în Google!

Market Research SEO

Market research SEO (Search Engine Optimization) este procesul de cercetare și analiză a pieței și a competitorilor din punctul de vedere al optimizării pentru motoarele de căutare. Scopul acestui proces este de a identifica oportunități, strategii și practici care să îmbunătățească poziționarea unui site web în rezultatele căutărilor și să atragă un trafic mai mare și mai relevant de vizitatori. Cuprinde analiza cuvintelor cheie care trebuiesc targetate și analiza concurenței.

Audit SEO

Echipa Marketos va identifica toate oportunitățile de creștere SEO ale site-ului tău. Vom analiza totul, de la structuria conținutului și a legăturilor interne, până la arhitectura site-ului, profilurile backlink, SEO tehnic și optimizarea de căutare.

Strategie SEO

În faza de strategie analizăm ce am descoperit în urma auditului SEO și a market research și vom prioritiza taskurile de SEO. Vom genera un plan de acțiune pe 12 luni care va cuprinde milestones clar definiți pe care trebuie să-i atingem.

Implementare SEO

În faza de strategie analizăm ce am descoperit în urma auditului SEO și a market research și vom prioritiza taskurile de SEO. Vom genera un plan de acțiune pe 12 luni care va cuprinde milestones clar definiți pe care trebuie să-i atingem.

Raportare SEO

Avem un sistem avansat de raportare pentru a ne asigura că totul este urmărit, iar tu vei avea tot timpul acces la cele mai noi rezultate. Folosim Semrush și Ahrefs. De asemenea ai acces la un project manager care îți va răspunde la orice nelămurire.

120+

Clienți serviți din mai multe industrii diferite

15+

5 – stele Google Reviews de la clienți mulțumiți

18+

Echipă puternică de experți în digital marketing

220+

Milioane Euro în vânzări generate direct din marketing

Studii de caz

Serviciile noastre dovedite de marketing pe internet îmbunătățesc randamentul investițiilor pentru proprietarii de afaceri.

Vezi toate studiile de caz

Testimoniale clienți

Vezi ce spun clienții noștri despre servicile noastre de Marketing.

Florin
Florin
31/10/2023
Excelente servicii, recomand cu încredere!!!
Stefan Dmg
Stefan Dmg
31/10/2023
Am rămas plăcut surprins de promptitudinea de care au dat dovada, recomand!
Alexandra
Alexandra
31/10/2023
O colaborare cu rezultate minunate, recomand cu drag!
elena blidaru
elena blidaru
23/10/2023
Am avut parte de o experiența pozitivă la Agenția Marketos, care a demonstrat un nivel înalt de competentă și creativitate pe tot parcursul colaborării.Recomand cu caldura!!
Traduceri Ascendent
Traduceri Ascendent
17/10/2023
O colaborare stabila, notabila, cu rezultate remarcabile. Va multumesc!
Elena Alina SUSAN
Elena Alina SUSAN
13/10/2023
Profesionism si promptitudine, asa ii caracterizez pe partenerii mei de afaceri, o agentie pe care te poti baza mereu. Multumim pentru colaborare, va recomand cu drag!
Virginia Lungu
Virginia Lungu
26/09/2023
Va mulțumesc pentru tot sprijinul acordat în promovarea afacerii noastre, atât pentru campaniile plătite cât și pentru serviciile de promovare organica pe YouTube.
GINA ION COJOCARU
GINA ION COJOCARU
15/09/2023
O experiență excelentă la Agentia Marketos, Personalul a fost amabil și atent la nevoile noastre, se remarcă prin calitatea serviciilor, seriozitate, profesionisti.Recomand cu incredere.

SEO dezvăluit:

Echipa din culise

Pentru a putea obține creșterea SEO pe care o dorești ai nevoie de cel puțin 4 oameni – SEO expert, Developer, Designer și Content Writer. Orice altă variantă nu te va aduce pe primul loc. La Marketos găsești om dedicat pentru fiecare specializare și mai mult…


Cristinescu Marian expert SEO Marketos

Marian Cristinescu

CEO

SEO, PPC, CRO & Business Growth Hacking

14+ Ani Experiență

Daniel Banica Marketing Expert

Daniel Banica

Co-Founder

Head of International Growth

22+ Ani Experiență

Luminita Tolea Project Manager si Expert Vanzari

Luminița Țolea

Project Manager & Expert Vânzări

6+ Ani Experiență

Bianca Banica - Expert PPC

Bianca Banica

COO

PPC, Senior Content Marketing

5+ Ani Experiență

Isabela Raca

Media Buyer Meta & TikTok

4+ Ani Experiență

Sergiu Koposcsuk

Designer UI / UX

4+ Ani Experiență

Cristi Tataru Expert SEO Marketos

Cristi Tătaru

SEO Expert

7+ Ani Experiență

Darius Casapu

Video Editor

3+ Ani Experiență

Sebastian Schneider

Media Buyer Meta & SEM

3+ Ani Experiență

Andrei Moisii Senior Developer

Andrei Moisii

Senior Developer, B2B Specialist

8+ Ani Experiență

Vezi toți membrii

Instafeed

Prețuri Servicii SEO

Calitatea superioară în SEO nu înseamnă costuri exorbitante. Descoperă prețurile noastre SEO și investește inteligent în viitorul online al afacerii tale!

Seo Local – 1 Profil Google My Business

de la 399€

Promovare Canal Youtube – SEO Youtube și Video

de la 449€

SEO Website

de la 789€

Advertoriale SEO

de la 25€

Ai întrebări legate de serviciile noastre SEO? Sună-ne sau cere o ofertă!

Alege serviciile noastre SEO de la Marketos și transformă-ți afacerea într-un nume cunoscut pe internet!

0747099238

Industrii cu care lucrăm

Marketos oferă servicii dedicate de SEO pentru industrii ca a ta

Servicii SEO pentru Magazine Online

Servicii SEO pentru Clinici Medicale

Servicii SEO pentru Contabili

Servicii SEO pentru Doctori

Servicii SEO pentru Avocati

Servicii SEO pentru Mecanici

Servicii SEO pentru Dentiști

Servicii SEO pentru Fashion

Servicii SEO pentru SAAS

Servicii SEO pentru Real Estate

Servicii SEO pentru Agentii Imobiliare

Servicii SEO pentru Firme Constructii

Servicii SEO pentru Hoteluri

Servicii SEO pentru Agentii de Turism

Platforme cu care lucrăm

Indiferent pe ce tip de platformă e afacerea ta, noi te vom duce pe primul loc în Google.

Platforma Custom?

Contactează-ne
Servicii SEO pentru WooCommerce

Servicii SEO pentru WooCommerce

Servicii SEO pentru Shopify

Servicii SEO pentru Shopify

Servicii SEO pentru Magento

Servicii SEO pentru Magento

Servicii SEO pentru GoMag

Servicii SEO pentru GoMag

Servicii SEO pentru ContentSpeed

Servicii SEO pentru ContentSpeed

Servicii SEO pentru PrestaShop

Servicii SEO pentru PrestaShop

Servicii SEO pentru BigCommerce

Servicii SEO pentru BigCommerce

Servicii SEO pentru Open Cart

Servicii SEO pentru Open Cart

Agenție SEO pentru toată România

Unde oferim serviciile noastre

Lucrăm cu toate afacerile din România.

Contactează-ne

Agenție SEO București

Agenție SEO Cluj Napoca

Agenție SEO Iași

FAQ

SEO este o strategie pe termen lung și poate dura între 3 și 4 luni înainte de a începe să vedeți rezultate reale. Dar creșterea este durabilă, sustenabilă și eficientă din punct de vedere al costurilor, asigurându-se că afacerea dvs. este prezentată clienților dvs. în primul rând.
Ne asigurăm că toți clienții cu care lucrăm văd creșterea pe care o merită afacerea lor. Prin intermediul strategiilor inteligente ale companiei noastre de web SEO, scopul nostru este de a vă vedea afacerea dvs. ajungând în topul rezultatelor de căutare Google.
Pentru clienții noștri, oferim un set complet de servicii de optimizare SEO. De la auditul SEO inițial până la suportul continuu, ne ocupăm de tot. Pe lângă furnizarea unei strategii detaliate pentru SEO atât on cât și off page, creăm și conținut atractiv și convingător. De asemenea ne ocupăm și de profilul afacerii în Google My Business, cât și de optimizarea SEO a canalului de Youtube.
Există multe fațete ale SEO și se schimbă în mod constant. Serviciile SEO de cea mai înaltă calitate și cele mai actuale sunt disponibile atunci când lucrați cu consultanți SEO precum ai noștri. Serviciile noastre SEO garantate ajută clienții să crească pe termen lung, precum și să economisească bani prin evitarea campaniilor interne care nu sunt optimizate pentru motoarele de căutare.
Site-ul dvs. va beneficia atât de SEO, cât și de publicitatea pay-per-click, ceea ce vă va permite să vă poziționați ca o autoritate în industria sau nișa dvs. Randamentul investiției din SEO este adesea mai mare decât cel din media plătită. Pentru a o face bine este nevoie de timp și resurse, dar recompensele pe termen lung sunt imense și durabile. Asta nu înseamnă că SEO este ieftin și ușor; necesită timp și resurse. Atunci când vine vorba de obținerea celor mai bune rezultate posibile, SEO și PPC lucrează de obicei împreună.
O agenție SEO poate ajuta o companie să își sporească locul în motoarele de căutare SERP-SEO, ceea ce duce la fluxuri de venituri. Experții în marketingul motoarelor de căutare sunt convinși că investiția într-o companie SEO este o parte integrantă a finanțelor lor. Acest lucru se datorează rezultatelor îmbunătățite în căutările pe motoarele de căutare. Ca urmare a angajării unei companii SEO, compania nu numai că va aduce profituri, dar va putea să se scufunde într-un bazin de oportunități - mai mult trafic, o mai mare imagine de brand, mai multe leadsuri și vânzări. Vizibilitatea unei afaceri este, de asemenea, esențială. Folosirea unei companii de optimizare a motoarelor de căutare este cea mai bună modalitate de a face acest lucru. În final, va merita să cheltuiți bani pe o agenție SEO.

Ești pregătit să vorbești cu un expert în marketing? Sună-ne.

0747099238

50k

ore expertiză

10+

experți marketing

40+

siteuri lansate

Cu locații în Romania, Austria și USA, Marketos este pregătită să-ți ofere cele mai bune servicii de marketing care să-ți dezvolte afacerea.

Locatiile noastre

Romania (HQ): Str. Iancu Văcărescu nr. 7, 300179, Timișoara

Austria: Keltengasse 23, 2353 Guntramsdorf

San Francisco: 660 4th Street, San Francisco, CA 94107

Pentru programări telefonice, apelați:

0747 099 238

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cunoașterea cheltuielilor de publicitate actuale aproximative ne va ajuta să ne pregătim pentru auditul nostru și pentru apelul telefonic.
Indiferent de cât de bună va fi strategia noastră de promovare online, aveți nevoie de un buget pentru implementarea ei.