Declinarea Posibilităților de câștig


Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în ceea ce privește calcularea profiturilor și depind de industrie, capacitate, buget de publicitate și alți factori. Putem gândi cea mai bună strategie omnichannel, dacă nu veți aloca bugete pentru aceasta, atunci ea va pica lamentabil. Cifrele de vânzări menționate pe site sunt cifrele noastre personale de vânzări pentru diferiți clienți. Vă rugăm să înțelegeți că rezultatele noastre nu sunt tipice (stratetiile noastre nu sunt tipice altor agenții), nu pretindem că le veți reproduce (sau că veți face ceva în acest sens), iar ele pot diferi chiar și între afaceri foarte asemănătoare. Persoana/afacerea care urmează orice informație „fierbinte”, fără ajutorul unei agenții de marketing performante ca Marketos obține rezultate mici sau chiar deloc. Folosim aceste referințe doar în scop de exemplu. Rezultatele dvs. pot varia și depind de mulți factori, inclusiv, dar fără a se limita la trecutul dvs., experiența și etica muncii – nu oferim niciun fel de garanții. Toate afacerile presupun riscuri, precum și efort și acțiune deliberată și consecventă. Dacă nu sunteți dispus să acceptați acest lucru, atunci nu suntem potriviți pentru dumneavoastră.

Pagina a fost updatată la 22.07.2022

Ești pregătit să vorbești cu un expert în marketing? Sună-ne.

0747099238

50k

ore expertiză

10+

experți marketing

40+

siteuri lansate

Cu locații în Romania, Austria și USA, Marketos este pregătită să-ți ofere cele mai bune servicii de marketing care să-ți dezvolte afacerea.

Locatiile noastre

Romania (HQ): Str. Iancu Văcărescu nr. 7, 300179, Timișoara

Austria: Keltengasse 23, 2353 Guntramsdorf

San Francisco: 660 4th Street, San Francisco, CA 94107

Pentru programări telefonice, apelați:

0747 099 238

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cunoașterea cheltuielilor de publicitate actuale aproximative ne va ajuta să ne pregătim pentru auditul nostru și pentru apelul telefonic.
Indiferent de cât de bună va fi strategia noastră de promovare online, aveți nevoie de un buget pentru implementarea ei.