Creare Site Prezentare Profesional. Web Design, Development & Consultanță

Am petrecut ultimii ani oferind servicii de design, dezvoltare, creștere și soluții digitale inovatoare care ridică clienții noștri în prim-planul industriilor lor. Contactează-ne astăzi și vei putea avea în curând un site de prezentare care arată și funcționează așa cum ți-ai dorit.

creare magazin online shopify
SERVICII

Ce vei putea primi

/01

Lansăm

Construim site-uri de prezentare care convertesc. Fiind una dintre agențiile cu foarte mare experiență din România, ne concentrăm pe proiectarea de site-uri de prezentare care funcționează ca un ceas elvețian. De asemenea, construim având în vedere scalabilitatea. Ne concentrăm pe crearea și optimizarea site-urilor web de prezentare pentru a ajuta proprietarii să-și crească vânzările și profiturile cu ajutorul celor mai bune tehnologii.

/02

Creștem

De la consultanță strategică de marketing digital și raportare de analiză inteligentă, până la programe de optimizare a ratei de conversie, echipa noastră este echipată cu experiență pentru a vă ridica brandul la un alt nivel și va îmbunătăți cele mai importante cifre de conversie pentru site-ul tău.

Lansarea unui Site de Prezentare în câțiva pasi simpli

AUDIT

PLANIFICARE

CONSTRUIRE

TESTARE ȘI LANSARE

Ce oferă pachetul nostru Creare Site de Prezentare

Design & aspect

Design personalizat și recomandări

Discutăm cerințele și ideile tale pentru a alege designul perfect pe care o să-l folosim ca punct de plecare.

Branding

Vom personaliza site-ul cu culorile și fonturile specifice branding-ului. Dacă nu le ai, noi le vom putea recomanda.

Design pagină principală

Vom discuta funcții precum slidere, colecții recomandate, fluxuri sociale, produse recomandate și multe altele.

Pagini statice specifice

Vom crea pagini precum Despre noi, Contact, pagini legale, Întrebări frecvente de tip drop-down și alte pagini.

Header și footer

Vom configura meniul de navigare al magazinului, bara de căutare, meniuri adiționale și promoții suplimentare în header și în footerul magazinului.

Design și secțiuni personalizate

Putem să începem de la ceva mai simplu, dar dacă va fi nevoie de personalizări pe anumite pagini, pentru un impact mai puternic asupra cumpărătorului, putem face asta.

exemplu creare site prezentare
dashbord site prezentare

Setarea platformei

Încărcarea de conținut

Vom încărca conținutul dat sau creat de noi și ne asigurăm că paginile sunt optimizate SEO.

Configurarea paginilor

Vom configura paginile site-ului într-un mod logic, ușor de organizat și de navigat, ce vor fi afișate în meniul din Header.

Crearea unui filtru și a secțiunii de search

Dacă ai multe pagini, vom configura filtre pe paginile dorite și vom implementa modul de căutare în site, astfel încât clienții să poată găsi rapid informația dorită.

Integrări multiple

Oferim soluții de integrare cu servicii de email marketing care te vor ajuta să te promovezi mai bine.

Asistență pentru comunicare

Te vom ajuta să integrezi aplicații pentru comunicare rapidă, cu doar cateva click-uri, prin chat de tip whatsapp, messenger sau personalizat.

SEO pentru pagini

Știm cum să facem ca paginile tale să iasă în evidență în rezultatele căutărilor Google cu funcții precum evaluarea prin stele.

Configurare SEO & Setări Marketing

Design si Dezvoltare pentru SEO

Ținem cont de SEO în tot ceea ce facem. Viteza este un factor important pentru Google și ne asigurăm că site-ul de prezentare corespunde standardelor Google.

SEO & Programe de Analiză

Instalăm și ne asigurăm că Google Analytics 4, Google Search Console, Google Tag Manager și Facebook tracking funcționează corect.

Integrare Newsletter

Conectăm instrumente de marketing prin e-mail, astfel încât e-mailurile clienților dvs. să fie capturate automat. De asemenea, vom configura flow-urile de email automate.

Migrarea site-ului care respectă SEO

Dacă te muți de pe o altă platformă, cum ar fi WordPress, Magento, Prestashop, te ajutăm să reduci cât mai mult posibil pierderile de „SEO rank” în timpul tranziției.

Facebook & Instagram

Vom configura lega site-ul de prezentare de Facebook, Instagram, Tiktok, Youtube astfel încât să câștigi încrederea clienților.

Facebook & Google Ads

Dacă ești interesat să folosești publicitatea plătită, te putem sfătui cu privire la cea mai bună strategie sau îți putem oferi asistență permanentă.

configurare site shopify
lansare site Shopify

Lansare!

Lansare ghidată

Când site-ul va fi gata de lansare, vom fi pregătiți pentru orice schimbări urgente de ultim moment.

Training

Vă vom putea oferi consultanță video și demo-uri deja pregătite pentru a te obișnui cât mai repede cu platforma.

Modificari adiționale

Oferim suport 30 de zile de la lansare pentru orice modificări adiționale. Dacă după această perioadă aveți nevoie modificări adiționale, suntem disponibili la tarife ce vor fi comunicate în funcție de volumul de lucru.

Sărbătorim succesul alături de tine!

Echipa Marketos va deschide o sticlă de șampanie și vom toasta pentru creșterea și prosperitatea companiei tale!

Câteva din proiecte

De ce lucrăm cu WordPress

Platforma de WordPress este una din cele mai ușor de gestionate platforme disponibile în ziua de astăzi. Aceasta oferă o gamă largă de funcții și aplicații care răspund nevoilor fiecărei afaceri și ofera o experiență extraordinară pentru clienți atunci când vine vorba de site-uri de prezentare.

avantaje dashboard site prezentare
Management inventar site Shopify

Managementul conținutului

Gestionarea conținutului nou pe site este incredibil de critică pentru majoritatea afacerilor și adesea un coșmar pentru a fi optimizat cât mai eficient posibil. WordPress oferă funcții convenabile și precise de gestionare a conținutului, care vă economisește timp și vă ajută să vă concentrați asupra altor priorități. Cu WordPress puteți chiar voi în timp real să realizați actualizări de conținut, să postați un articol nou pe blog, într-un dashboard foarte intuitiv și ușor de utilizat care permite o actualizare sau modificare extrem de rapidă.

Organizarea & optimizarea paginilor

De cele mai multe ori există posibilitatea ca paginile să aibă variații de informații prezentate. Cu ajutorul WordPress, paginile oferite de noi pot fi personalizate în diferite căi, toate gândite pentru a converti cât mai mulți vizitatori.

exemple creare pagini site de prezentare
Proces checkout creare site Shopify

Proces de contact optimizat

Fiecare site de prezentare realizat de noi are un proces de contact fără întreruperi, care este complet integrat și disponibil în peste 50 de limbi. Astfel ratele de conversie a celor care îți vizitează site-ul și care te vor contacta vor crește simțitor. Acest lucru este foarte important pentru succesul afacerii tale.

Analytics

Optimizează siteului pentru afișarea în motoarele de căutare cunoscând comportamentul vizitatorilor. WordPress oferă o integrare ușoară a site-ului de prezentare cu diverse platforme de analiză, inclusiv Google Analytics. De asemenea, oferă un dashboard personalizat ușor de vizualizat.

analytics creare site prezentare profesional
Automatizare emailuri site Shopify

Automatizare emailuri

O altă caracteristică care ne diferențiază de alte agenții de creare siteuri este că noi realizăm acest site cu scopul de a vinde. De accea noi te vom integra cu servicii de email care permit trimiterea automată și autentificată a emailurilor către clienți. Acestea vor oferi posibilitatea de a rămâne în contact cu clienții prin campanii de marketing, trimiterea de e-mailuri referitoare la ultimele noutăți și produse.

Optimizat pentru SEO

Vizibilitatea site-ului de prezentare pe motoarele de căutare este esențială pentru succesul oricărei afaceri. Funcțiile platformei WordPress combinate cu diverse plugin-uri vă pot ajuta să vă creșteți traficul organic prin metode simple și accesibile.

Optimizare Seo site Shopify

Pachete Site Prezentare

Oferim diferite soluții care depind de etapa, dimensiunea și cerințele tale. Alege pachetul cel mai potrivit pentru tine, iar experții noștri în creare site-uri de prezentare se vor ocupa de restul.

Site prezentare run

Ce este inclus:

Perfect pentru afacerile mici

Instalare și configurare tema premium

Suport pentru design și branding

Setări de plată și livrare

Integrari aplicații adiționale

Creare de pagini specifice

Asistență și training

Site prezentare drive

Ce este inclus:

Perfect pentru afaceri mari

Strategie și consultanta

Personalizare avansată a site-ului

Design personalizat

Integrări și automatizări avansate

Setări de plată și livrare

Asistență și training

Site prezentare fly

Ce este inclus:

Potrivit pentru proprietarii de afaceri cu experiență în piață

Suport complet pentru migrare

Migrare pagini și internaționalizare

Integrări și automatizări bazate pe AI

Mapare pagină la pagină

Asistență și training

Servicii de creștere post-lansare

Oferim servicii adiționale de digital marketing care îți vor ajuta site-ul să crească continuu și să rămână în fața celorlalți în industria în care concurezi.

Povestește-ne despre proiectul tău

Spune-ne câte ceva despre tine și despre proiectul tău. Suntem aici pentru a te ajuta cu provocările de design și dezvoltare. Folosește formularul de mai jos sau trimite-ne un e-mail la contact@marketos.ro.

Ești pregătit să vorbești cu un expert în marketing? Sună-ne.

0747099238

50k

ore expertiză

10+

experți marketing

40+

siteuri lansate

Cu locații în Romania, Austria și USA, Marketos este pregătită să-ți ofere cele mai bune servicii de marketing care să-ți dezvolte afacerea.

Locatiile noastre

Romania (HQ): Str. Iancu Văcărescu nr. 7, 300179, Timișoara

Austria: Keltengasse 23, 2353 Guntramsdorf

San Francisco: 660 4th Street, San Francisco, CA 94107

Pentru programări telefonice, apelați:

0747 099 238

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cunoașterea cheltuielilor de publicitate actuale aproximative ne va ajuta să ne pregătim pentru auditul nostru și pentru apelul telefonic.
Indiferent de cât de bună va fi strategia noastră de promovare online, aveți nevoie de un buget pentru implementarea ei.