Acasă » Blog » Creșterea numărului de tranzacții pe client

Creșterea numărului de tranzacții pe client

Postat pe data de

Actualizat pe data de

customer journey pentru cresterea numarul de tranzactii

Creșterea numărului de tranzacții pe client

Sistemul de Optimizare a Valorii Clienților din modelul prezentat a fost dezvoltat de Ryan Deiss, fondatorul DigitalMarketer.com. Unele variante ale modelului de pâlnie sunt folosite de 90% dintre cei mai de succes marketeri online de astăzi.

Ryan are, de asemenea, alte câteva afaceri în zeci de piețe din întreaga lume. În doar 36 de luni, companiile sale au:

  1.  Investit peste 20 de milioane dolari în teste de marketing
  2.  A generat zeci de milioane de vizitatori unici
  3.  A trimis peste un miliard de e-mailuri bazate pe permisiuni
  4.  Rulat în jur de 5.000 de teste separate și multivariate

Ceea ce îl diferențiază pe Ryan de guru-ul de marketing online tipic este experiența sa în lumea reală. El practică ceea ce predică și împărtășește tehnici care sunt susținute de rezultate.

De ce Optimizarea Valorii Clienților se aliniază cu marketingul Marketos

Dorința companiei Marketos este a aduce trafic de calitate pe site și de a transforma acest trafic în clienți. Acestă dorință este și ar trebui să fie valabilă pentru orice afacere online.

Deși este important să vă mențineți clienții fericiți, companiile trebuie, de asemenea, să se concentreze asupra creșterii valorii clienților lor, astfel încât să-și poată dezvolta afacerea – aici intră în practica Optimizarea Valorii Clienților.

Gândiți-vă la fel ca în acest caz: avantajele transformă prospecții în clienți, iar Optimizarea Valorii Clienților transformă acești clienți în clienți indispensabili pe întreaga durată de viață.

Teoria lui Ryan este că o compania care poate cheltui mai mult pentru aducerea de clienți va fi în cele din urmă câștigătoare; astfel încât obiectivul de a crește valoarea clienților dvs. este, la rândul său, să crească suma pe care o puteți cheltui pentru ai achiziționa.

Cum se construiește un sistem de optimizare a valorii clienților

Ca orice sistem bun, sistemul de optimizare a valorii clienților este împărțit în pași simpli – cinci pentru a fi exact:

  1. Oferta Magnet – Un produs / serviciu gratuit care este utilizat pentru generarea de plumb în schimbul adresei de e-mail a unui prospect (sau a altor informații de contact). Este similar cu conținutul premium de la intrare.
  2. Oferta Tripwire – un produs cu prețuri mai mici, conceput pentru a transforma cât mai multe persoane în clienți plătiți cu putință.
  3. Ofertă de Bază – Produsul sau serviciul emblematic pe care o oferă o companie și este, de obicei, la prețuri mai ridicate, pentru a crește valoarea medie a tranzacției pe client.
  4. Profit Maximizer – Produsul sau serviciul cu cea mai mare preț pe care o companie o oferă, în mod obișnuit ca o ofertă la Oferta de bază, pentru a maximiza valoarea tranzacției pe client.
  5. Calea de întoarcere – Tactica pentru creșterea numărului de tranzacții pe client, cum ar fi marketingul prin e-mail, social media, blogging-ul etc.

Înainte de a implementa acești pași, trebuie să vă ocupați de două sarcini preliminare:

Despre Marian

Founder Marketos | SEO & PPC Expert | Build Sales Growth Strategies. Ajut companiile să își clarifice strategia, mesajele și reclamele online, astfel încât clienții să se implice și să cumpere mai mult.

Ești pregătit să vorbești cu un expert în marketing? Sună-ne.

0747099238

50k

ore expertiză

10+

experți marketing

40+

siteuri lansate

Cu locații în Romania, Austria și USA, Marketos este pregătită să-ți ofere cele mai bune servicii de marketing care să-ți dezvolte afacerea.

Locatiile noastre

Romania (HQ): Str. Iancu Văcărescu nr. 7, 300179, Timișoara

Austria: Keltengasse 23, 2353 Guntramsdorf

San Francisco: 660 4th Street, San Francisco, CA 94107

Pentru programări telefonice, apelați:

0747 099 238

Cunoașterea cheltuielilor de publicitate actuale aproximative ne va ajuta să ne pregătim pentru auditul nostru și pentru apelul telefonic.
Indiferent de cât de bună va fi strategia noastră de promovare online, aveți nevoie de un buget pentru implementarea ei.